Ολοκληρώθηκαν οι «Ημέρες καριέρας» στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ολοκληρώθηκαν οι «Ημέρες καριέρας» στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

«Ημέρες καριέρας» πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ), με τη συμμετοχή 50 μεγάλων πολυεθνικών αλλά και νεοφυών επιχειρήσεων.

Στην εκδήλωση αυτή οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων συνάντησαν περισσότερους απο 350 φοιτητές και αποφοίτους του ΟΠΑ για να συζητήσουν μαζί τους τα επαγγελματικά τους σχέδια και να συγκεντρώσουν τα βιογραφικά τους. Απο αυτούς μάλιστα οι περισσότεροι ήταν πτυχιούχοι που συνεχίζουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο.


Οι επιχειρήσεις, οι οποίες στο σύνολό τους δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, αλλά και διεθνώς, έλαβαν μέρος στις συνεντεύξεις και συζήτησαν τις προοπτικές συνεργασίας με τους ενδιαφερόμενους φοιτητές και αποφοίτους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από τους περίπου 350 υποψηφίους που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση, οι περισσότεροι ήταν πτυχιούχοι και συνεχίζουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Η εκδήλωση έγινε στο κτίριο Μηχανουργείο, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε κύκλος εισηγήσεων από στελέχη επιχειρήσεων, με σημαντική εμπειρία στις σύγχρονες μεθόδους αξιολόγησης υποψηφίων στην αγορά εργασίας. Στις εισηγήσεις έλαβαν μέρος περισσότεροι από 100 φοιτητές και πτυχιούχοι του ΟΠΑ.

Τους χώρους της εκδήλωσης επισκέφτηκε και ο πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Εμμ. Γιακουμάκης ο οποίος συνομίλησε με τους συμμετέχοντες καθώς και με εκπροσώπους των εταιρειών για τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην χώρα μας και τις προοπτικές των νέων στην επαγγελματική τους ζωή.

Είσαι Φοιτητής στο ΟΠΑ; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΟΠΑ» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr