Σεμινάριο ΟΠΑ, προετοιμασία φοιτητών, φοιτητές ΟΠΑ, Πρακτική Άσκηση  Σεμινάριο για την προετοιμασία των φοιτητών του ΟΠΑ για την Πρακτική Άσκηση

Σεμινάριο για την προετοιμασία των φοιτητών του ΟΠΑ για την Πρακτική Άσκηση 

Στο πλαίσιο του προγράμματος Πρακτικής Άσκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές και φοιτήτριες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για Πρακτική Άσκηση κατά τη καλοκαιρινή περίοδο 2016 υποβάλλοντας ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών www.dasta-is.aueb.gr.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να


  • Ενημερωθούν για το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης από την ενότητα «Συχνές Ερωτήσεις» καθώς και για τους όρους συμμετοχής που ισχύουν ανά Τμήμα από τον ιστότοπο του Κεντρικού Γραφείο Πρακτικής Άσκησης http://internship.aueb.gr/
  • ΟΛΟΙ οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές υποχρεούνται να ακολουθήσουν τις διαδικασίες που περιγράφονται στον Οδηγό του Πληροφοριακού Συστήματος ΔΑΣΤΑ ΟΠΑ για την Πρακτική Άσκηση.
  • Είναι υποχρεωτικό για να μπορέσετε να κάνετε την  αίτηση σας να έχετε τον αριθμό της νέας φοιτητικής ταυτότητας. Στην περίπτωση που δεν έχετε θα πρέπει να κάνετε άμεσα ηλεκτρονική αίτηση στο http://academicid.minedu.gov.gr/Applications.
  •  Οι φοιτητές θα πρέπει να εισάγουν στο Πληροφοριακό Σύστημα ένα αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.
  • Λόγω περιορισμένων κονδυλίων υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και η επιλογή των φοιτητών, που πληρούν τους όρους συμμετοχής που έχει θέσει κάθε Τμήμα, θα γίνεται με βάση το Μ.Ο. βαθμολογίας.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων Φοιτητών από 16 έως και 29 Μαΐου 2016

  • Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης & Τμήμα Στατιστικής (Αγγελική Παναγιωτίδου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210-8203825)
  • Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών  & Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (Αντώνης Ρούσσος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210-8203825)
  • Τμήμα Πληροφορικής & Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας (Ελευθερία Νυφλή,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210-8203815)
  • Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Μαρία Κανέλλα, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210-8203813)

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

​Για οδηγίες αναφορικά με τη διαδικασία υποβολής αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος  (http://internship.aueb.gr/getdoc.php?docid=134).  Διαβάστε το έγγραφο προσεκτικά.

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΟΠΑ σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ διοργανώνουν σεμινάριο προετοιμασίας για όσους φοιτητές θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης κατά την καλοκαιρινή περίοδο 2016.

Ημερομηνία: Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Τόπος Διεξαγωγής: Αμφιθέατρο Αντωνιάδου

Ώρες: 11.00 – 14.00 (Απαραίτητο να βρίσκεστε στην αίθουσα 10 λεπτά πριν την έναρξη του σεμιναρίου)

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι προαιρετική αλλά κρίνεται αναγκαία η παρακολούθησή του.

Θεματολογία Σεμιναρίου:

  • Ενημέρωση για το πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης ΟΠΑ
  • Ολοκληρωμένο Βιογραφικό Σημείωμα
  • Συνέντευξη επιλογής – τεχνικές έκφρασης & πρωτόκολλο συμπεριφοράς
  • Ομαλή & αποτελεσματική ένταξη στο εργασιακό περιβάλλον

Σημείωση: Οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτυπωμένο το έγγραφο  «Βιογραφικό Σημείωμα».

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο σεμινάριο γίνονται ηλεκτρονικά έως τη Δευτέρα 23/05/2016. 

Διαβάστε ακόμη:

Περισσότερα νέα για το ΟΠΑ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr