ΟΠΑ, Διπλή εξεταστική ΟΠΑ, Διπλή εξεταστική Ιουνίου 2016, εξεταστική ΟΠΑ ΟΠΑ: Διπλή εξεταστική Ιουνίου 2016 - Τι ισχύει!

ΟΠΑ: Διπλή εξεταστική Ιουνίου 2016 - Τι ισχύει!

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση προς τους φοιτητές του Ιδρύματος:

Σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 6 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 184/30.12.15, Τ. Α’, «Οι φοιτητές που περάτωσαν την κανονική φοίτηση, η οποία ισούται με τον ελάχιστο αριθμό των αναγκαίων για την απονομή του τίτλου σπουδών εξαμήνων, σύμφωνα με το Ενδεικτικό Πρόγραμμα Σπουδών, έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν στην εξεταστική περίοδο του χειμερινού και του εαρινού εξαμήνου του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 σε όλα τα μαθήματα που οφείλουν, ανεξάρτητα αν αυτά διδάσκονται σε χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο».


Είσαι Φοιτητής στο ΟΠΑ; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΟΠΑ» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Δικαίωμα συμμετοχής στην έκτακτη εξεταστική έχουν οι φοιτητές που περάτωσαν την κανονική φοίτηση (από 9 ο εξάμηνο και άνω) όλων των Τμημάτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Για τη συμμετοχή στην έκτακτη εξεταστική, οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να υποβάλλουν δήλωση σε ημερομηνίες που θα γνωστοποιηθούν με νέα ανακοίνωση.

Πρόγραμμα Έκτακτης Εξεταστικής Ιουνίου - Ιουλίου 2016

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr