Βρίσκονται πλέον στον αέρα  οι φοιτητικές εκλογές στην ΑΣΟΕΕ. Σε μία από τις μεγαλύτερες σχολές της Ελλάδα σχεδόν δύο ώρες πριν το κλείσιμο της κάλπης έγινε επίθεση αναρχικών. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με τη σειρά της αποχώρησε από τη διαδικασία θέτοντας πλέον το αποτέλεσμα εν αμφιβόλω.

Καταγγέλλει τους τραμπουκισμούς στην ΑΣΟΕΕ η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

“Όσο περισσότερο καταρρέουν οι παρατάξεις της συγκυβέρνησης, τόσο περισσότερο προσπαθούν να τραβήξουν προς τα κάτω και το φοιτητικό κίνημα, ξεφτιλίζοντας τη διαδικασία των εκλογών. Προκειμένου ν’ αποφύγουν την πολιτική κατακραυγή καταφεύγουν σε πρακτικές βίας και μαφιόζικων τραμπουκισμών, όπως στην περίπτωση, σήμερα, της ΑΣΟΕΕ και της συμπλοκής μεταξύ ΔΑΠ και ΠΑΣΠ”.

“Είναι καιρός να καταλάβουν ότι οι φοιτήτριες και οι φοιτητές δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τα ξύλα μεταξύ ΔΑΠ και ΠΑΣΠ κι ότι το φοιτητικό κίνημα δε θ’ αφήσει τις σάπιες κατεστημένες πολιτικές δυνάμεις να διαλύσουν τις δημοκρατικές τους διαδικασίες. Εμείς, από τη μεριά μας, δηλώνουμε ότι μαζί με τους φοιτητές και όλη την ακαδημαϊκή κοινότητα θα προασπίσουμε τις φοιτητικές εκλογές απέναντι στον οποιονδήποτε τις επιβουλεύεται”.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr