Πτυχιακή εξεταστική ΟΠΑ, 24/1, δηλώσεις μαθημάτων, ΟΠΑ, εξεταστική Πτυχιακή εξεταστική ΟΠΑ: Μέχρι τις 24/1 οι δηλώσεις μαθημάτων

Πτυχιακή εξεταστική ΟΠΑ: Μέχρι τις 24/1 οι δηλώσεις μαθημάτων

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών προς του φοιτητές έχει ως εξής:

Σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 6 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 184/30.12.15, Τ. Α', «Οι φοιτητές που περάτωσαν την κανονική φοίτηση, η οποία ισούται με τον ελάχιστο αριθμό των αναγκαίων για την απονομή του τίτλου σπουδών εξαμήνων, σύμφωνα με το Ενδεικτικό Πρόγραμμα Σπουδών, έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν στην εξεταστική περίοδο του χειμερινού και του εαρινού εξαμήνου του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 σε όλα τα μαθήματα που οφείλουν, ανεξάρτητα αν αυτά διδάσκονται σε χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο».

Ως εκ τούτου, καλούνται οι φοιτητές που έχουν περατώσει την κανονική φοίτηση (από 9ο εξάμηνο και άνω) όλων των Τμημάτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που επιθυμούν να κάνουν χρήση της παραπάνω διάταξης, να δηλώσουν τα μαθήματα χειμερινού και εαρινού εξαμήνου στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν στην επόμενη εξεταστική περίοδο και τα οποία α) δεν δήλωσαν στη δήλωση μαθημάτων του τρέχοντος εξαμήνου και β) είχαν δηλώσει στο παρελθόν και δεν έλαβαν προβιβάσιμο βαθμό. Οι δηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 15/1/2016 έως και την Κυριακή 24/1/2016, μέσω της ηλεκτρονικής Γραμματείας http://e-grammateia.aueb.gr/unistudent/.

Προσοχή! Μετά την υποβολή της δήλωσης δεν θα μπορούν να γίνουν αλλαγές.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της έκτακτης εξεταστικής περιόδου Φεβρουαρίου 2016 για τα μαθήματα εαρινού εξαμήνου θα ανακοινωθεί στον ιστότοπο του Πανεπιστημίου.

Είσαι Φοιτητής στο ΟΠΑ; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΟΠΑ» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr