Ηλεκτρονικές, Υπηρεσίες, Προπτυχιακών, Φοιτητών, Οικονομικού, Πανεπιστημίου, Αθηνών, ΟΠΑ, Ενεργοποίηση, Λογαριασμών,ηλεκτρονικής, γραμματείας

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Προπτυχιακών Φοιτητών Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) - Ενεργοποίηση Λογαριασμών

Από την διεύθυνση εκπαίδευσης του ΟΠΑ ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 7/10/2015 θα τεθεί σε λειτουργία η νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικής γραμματείας προπτυχιακών φοιτητών του Ιδρύματος.

Είσαι φοιτητής στο ΟΠΑ; Κάνε LIKE στο Ενημέρωση Φοιτητών ΟΠΑ για να είσαι πάντα ενημερωμένος!

Οι προπτυχιακοί φοιτητές του ΟΠΑ (νεοεισερχόμενοι και παλαιότεροι) θα πρέπει να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση https://uregister.aueb.gr (η οποία εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου / Γρήγορη Πρόσβαση) για να ενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στη νέα πλατφόρμα, αλλά και σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους φοιτητές (e-class, Εύδοξος, Ακαδημαϊκή Ταυτότητα κ.λπ.) από την Τετάρτη 7/10/2015 και μετά.

Οι πρωτοετείς φοιτητές (εισακτέοι 2015), θα έχουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες από την Τετάρτη 7/10/2015. Οι παλαιότεροι φοιτητές θα έχουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες με τους παλιούς τους κωδικούς μέχρι και την Τρίτη 6/10/2015 και με τους νέους κωδικούς από την Τετάρτη 7/10/2015.

Για αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία ενεργοποίησης λογαριασμών για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

O λογαριασμός που θα ενεργοποιηθεί στο https://uregister.aueb.gr θα χρησιμοποιείται για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες εκτός του ακαδημαϊκού e-mail. Για μικρό ακόμη χρονικό διάστημα για την πρόσβαση στο ακαδημαϊκό email, οι παλαιότεροι φοιτητές θα χρησιμοποιούν τα υπάρχοντα username και password, ενώ οι πρωτοετείς φοιτητές θα χρησιμοποιούν τα στοιχεία που θα παραλάβουν από το Κέντρο Υπολογιστών του ΟΠΑ, μετά από σχετική ανακοίνωση.

νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικής γραμματείας

ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΟΠΑ

Ανακοινώνεται ότι οι πρωτοετείς φοιτητές του ΟΠΑ είναι δυνατόν να κάνουν χρήση μειωμένου κομίστρου στις αστικές και υπεραστικές, οδικές και σιδηροδρομικές συγκοινωνίες έως και την 31η Οκτωβρίου, με την επίδειξη της βεβαίωσης εγγραφής τους και της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr