Εμβόλιμη Εξεταστική στο ΟΠΑ - Δείτε την ανακοίνωση! Εμβόλιμη Εξεταστική στο ΟΠΑ - Δείτε την ανακοίνωση!

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ανακοίνωση του ενημερώνει με τη σειρά του τους φοιτητές του Ιδρύματος σχετικά με την εμβόλιμη εξεταστική 2015.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Έκτακτη εξεταστική περίοδος Ιουλίου 2015

Σύμφωνα με το άρθρο 39 του Ν.4237/2015, (ΦΕΚ 50/14.5.15, Τ. Α'), «Για το τρέχον ακαδημαϊκό εξάμηνο του 2015, οι επί πτυχίω φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. έχουν τη δυνατότητα να εξετασθούν σε όλα τα μαθήματα που διδάχθηκαν σε προηγούμενα εξάμηνα».

Ως εκ τούτου, καλούνται οι επί πτυχίω φοιτητές (από το 8° εξάμηνο και άνω) όλων των Τμημάτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που επιθυμούν να κάνουν χρήση της παραπάνω διάταξης, να δηλώσουν τα μαθήματα χειμερινού και εαρινού εξαμήνου στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν στην επόμενη εξεταστική περίοδο και τα οποία α) δεν δήλωσαν στη δήλωση μαθημάτων του τρέχοντος εξαμήνου και β) είχαν δηλώσει στο παρελθόν και δεν έλαβαν προβιβάσιμο βαθμό. Οι δηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 27/5/2015 έως και την Κυριακή 7/6/2015, μέσω της ηλεκτρονικής Γραμματείας http://e-grammateia.aueb.gr/unistudent/

Προσοχή! Μετά την υποβολή της δήλωσης δεν θα μπορούν να γίνουν αλλαγές.

Τα αναλυτικά προγράμματα της κανονικής και της έκτακτης εξεταστικής περιόδου Ιουνίου -Ιουλίου 2015 έχουν ανακοινωθεί στον ιστότοπο του Πανεπιστημίου.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΟΠΑ ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr