Μάθημα ζωής... Η 93χρονη γιαγιά Ντίνα στα φοιτητικά έδρανα του ΟΠΑ

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Μάθημα ζωής... από τα έδρανα του ΟΠΑ και την 93 ετών γιαγιά Ντίνα

Η γιαγιά Ντίνα αντιπροσωπεύει ένα λαμπρό παράδειγμα θέλησης για ζωή και διαρκούς μάθησης ακόμα και στην ηλικία των 93 ετών

«Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα και τους φοιτητές μου στο τελευταίο δίωρο του εξαμήνου, στο μάθημα της Επιχειρησιακής Στρατηγικής του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων του ΟΠΑ, να έχουμε μαζί μας την κυρία Κωνσταντίνα Παυλοπούλου (γιαγιά Ντίνα) συνταξιούχο δασκάλα και τ. διευθύντρια δημοτικού σχολείου. Η γιαγιά Ντίνα όχι μόνο παρακολούθησε με προσοχή τις 2 ώρες του μαθήματος, αλλά με πλήρη διαύγεια πνεύματος απευθύνθηκε προς τους φοιτητές και τους μίλησε για την αξία της φιλομάθειας. Έχοντας δίπλα της τον εγγονό της Μανόλης Λυντιριδης, φοιτητή του ΟΔΕ ο οποίος ανελλιπώς παρακολουθεί το μάθημα, μας είπε ότι δανείζεται από τον εγγονό της και διαβάζει το βασικό βιβλίο του μαθήματος, έχοντας μάλιστα φτάσει στο 7ο κεφάλαιο!» γράφει ο Καθηγητής Στρατηγικής και Αντιπρύτανης Διεθνούς Συνεργασίας και Ανάπτυξης στο ΟΠΑ.

Αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Η γιαγιά Ντίνα αντιπροσωπεύει ένα λαμπρό παράδειγμα θέλησης για ζωή και διαρκούς μάθησης ακόμα και στην ηλικία των 93 ετών».

Ο καθηγητής καταλήγει αναφέροντας «Αγαπητή κυρία Παυλοπούλου, αγαπητή γιαγιά Ντίνα, σε θαυμάζουμε και σ’ ευχαριστούμε εγώ και οι φοιτητές μου για την τιμή που μας έκανες να είσαι μαζί μας, αλλά και για το ανεπανάληπτο μάθημα ζωής που μας έδωσες!».

Τα κριτήρια συγχώνευσης ή κατάτμησης Πανεπιστημίου και κατάργησης ή ίδρυσης νέων τμημάτων

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.