Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης «ψήφισαν» οι ξένοι φοιτητές ως τα καλύτερα πανεπιστήμια της Ελλάδας για το 2014.

Η τιμητική διάκριση ήρθε μετά τις αξιολογήσεις φοιτητών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που σπουδάζουν κάποιο διάστημα σε πανεπιστήμια μακριά από τη χώρα τους μέσω του προγράμματος Erasmus.

Όπως γράφει το Εθνος, ιδιαίτερα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο έλαβε εξαιρετική αξιολόγηση από τους αλλοδαπούς φοιτητές βαθμολογούμενο με έναν μέσο όρο 9.5 στα 10. Το Οικονομικό είναι το ελληνικό πανεπιστήμιο με τον μεγαλύτερο αριθμό φοιτητών Erasmus ως ποσοστό του συνόλου των φοιτητών του. Για τον λόγο αυτόν, το 2013 του απονεμήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το Erasmus Charter for Higher Education για το Πρόγραμμα Erasmus+2014 -2020.

H διάκριση Αριστείας Award for Outstanding International Student Satisfaction έγινε από την πλατφόρμα StudyPortals για το 2014 και εκεί χαρακτηρίστηκε εξαιρετικό και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο με βαθμολογία 9 στα 10, ενώ από την Ελλάδα διακρίθηκε και το ιδιωτικό ίδρυμα Alba.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο έλαβε εξαιρετική αξιολόγηση από τους ξένους φοιτητές βαθμολογούμενο με έναν μέσο όρο 9.5 στα 10

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο έλαβε εξαιρετική αξιολόγηση από τους ξένους φοιτητές βαθμολογούμενο με έναν μέσο όρο 9.5 στα 10

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr