ΟΠΑ: Νέα ενημέρωση για τη λειτουργία της Φοιτητικής Λέσχης

ΟΠΑ: Ενημέρωση για τη Λειτουργία της Φοιτητικής Λέσχης

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Σύμφωνα με τις εγκυκλίους με αρ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/108/οικ.7874/12.3.2020 (ΑΔΑ: ΩΦΠΩ46ΜΤΛ-87Χ) και ΔΙΔΑΔ/Φ.69/109/οικ.8000/16.03.2020 (ΑΔΑ: ΩΤΣΟ46ΜΤΛ6-6Ι1) του Υπουργείου Εσωτερικών, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, η Φοιτητική Λέσχη ΟΠΑ θα εξυπηρετεί τους φοιτητές εξ αποστάσεως, με χρήση ηλεκτρονικών μέσων και μέσω τηλεφώνου, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00-20:00.

Αναλυτικότερα: 


• Για θέματα σίτισης και φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος, συστήνεται η επικοινωνία των φοιτητών να γίνεται με τη χρήση των ηλεκτρονικών διευθύνσεων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον κ. Γ. Μπούσμπουρα στο τηλ. 6945850470. 

• Για θέματα σίτισης και στέγασης, συστήνεται η επικοινωνία των φοιτητών να γίνεται με τη χρήση των ηλεκτρονικών διευθύνσεων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την κ. Μ. Χάλκου στο τηλ. 6974702568. 

• Για θέματα εκμάθησης ξένων γλωσσών, πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, συστήνεται η επικοινωνία των φοιτητών να γίνεται με τη χρήση των ηλεκτρονικών διευθύνσεων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 185Χ1 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την κ. Σ. Βιολάτου στο τηλ. 693231 1715.  

• Για όλα τα ανωτέρω, πλέον θέματα υποτροφιών και οικονομικών ενισχύσεων, συστήνεται η επικοινωνία των φοιτητών να γίνεται με τη χρήση των ηλεκτρονικών διευθύνσεων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την κ. Β. Γεωργαντά στο τηλ. 6978542012. 

Μένουμε Σπίτι. 

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΟΠΑ 

Για ότι νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr