Ένταση στη γενική συνέλευση του Φ.Σ. στην ΑΣΟΕΕ – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση στη γενική συνέλευση του Φ.Σ. στην ΑΣΟΕΕ – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα στην γενική συνέλευση του συλλόγου φοιτητών της ΑΣΟΕΕ στο αμφιθέατρο Α του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Το επεισόδιο έλαβε χώρα μετά την είσοδο ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου εντός του αμφιθεάτρου που ήταν σε εξέλιξη η γενική συνέλευση.


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει φοιτητής στα «Φοιτητικά Νέα»: «Όλα ξεκίνησαν στις 2:30 με 3 παρά όταν μια φοιτήτρια ανέφερε το πλαίσιο των ανεξάρτητων φοιτητών ασοεε και είπε για παράδειγμα εκφοβισμού πως "είχαν δείρει έναν συμφοιτητή μας και του είχαν πάρει την μπλούζα" τότε ένας αναρχικός πετάχτηκε και είπε «καλά σας κάνανε». Ξεκίνησαν να επιτίθενται λεκτικά και να της πετούν αντικείμενα. Αμέσως πήραν την θέση της φοιτήτριας συμφοιτητές της λέγοντας,  τι πράγματα είναι αυτά και αναφερόμενοι πως όλα τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είναι εκείνα που επιφέρουν την αστυνομία ενώ επίσης ανέφεραν και τον ξυλοδαρμό υπαλλήλου του πανεπιστημίου!

Και συνεχίζει στα «Φοιτητικά Νέα»: «τότε μαζί με την υπεράσπιση φώναξε μια  φοιτήτρια τι κάνετε τι πράγματα είναι αυτά και σηκώθηκε ένα άτομα από αυτά που προαναφέραμε και ήρθε προς το μέρος της λέγοντας "σκάσε εσύ μωρή". Στη συνέχεια σηκώθηκε ένας συμφοιτητής να την υπερασπιστεί λέγοντας "τι είστε εσείς να μας τραμπουκίζετε" (όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο) και πιάστηκαν στα χέρια με αυτό το άτομο που ερχόταν προς το μέρος μας. Μετά μια φοιτήτρια πήγε να βγάλει βίντεο και της πήραν το κινητό».

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» η συνέλευση ολοκληρώθηκε κανονικά λίγο πριν τις 19.00 με τους φοιτητές να αποφασίζουν ανοιχτή ΑΣΟΕΕ. Την απόφαση μπορείτε να την δείτε εδώ

Δείτε βίντεο

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr