Τις καλύτερες ελληνικές ιδέες στο χώρο του «ηλεκτρονικού επιχειρείν» βραβεύουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, «ELTRUN», του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ). Στα φετινά «e-volution awards 2014» οι κατηγορίες των βραβείων αυξήθηκαν, καθώς προστέθηκαν αρκετές νέες ενότητες, μεγαλώνοντας με αυτόν τον τρόπο το εύρος των συμμετοχών. 

Εφαρμογές e-μπορίου, νέες υπηρεσίες και επιχειρηματικά μοντέλα, νεοφυείς επιχειρήσεις (Start-Ups), καθώς και καινοτόμες ιδέες στην ψηφιακή επικοινωνία, το μάρκετινγκ και το σχεδιασμό, είναι ορισμένες μόνο από τις κατηγορίες στις οποίες μπορούν να διαγωνιστούν οι ενδιαφερόμενοι. 

Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων είναι έως τις 15 Οκτωβρίου, ενώ η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί εντός του Δεκεμβρίου.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Δείτε ΕΔΩ τις διαδικασίες ολοκλήρωσης των εγγραφών για κάθε Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ.

Μέσα από τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr οι Πρωτοετείς Φοιτητές θα ενημερωθούν ΠΡΩΤΟΙ για τις μετεγγραφές, δηλώσεις μαθημάτων, δωρεάν σίτιση, δωρεάν στέγαση, φοιτητικά συγγράμματα, φοιτητικό πάσο, φοιτητικά επιδόματα κτλ. Μείνετε Συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για την καθημερινή σας Φοιτητική Ενημέρωση!