Άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες σε περιπολικό έξω από την ΑΣΟΕΕ

Άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες σε περιπολικό έξω από την ΑΣΟΕΕ

Επίθεση με πέτρες και άλλα αντικείμενα από ομάδα αγνώστων δέχτηκαν αστυνομικοί πίσω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη (17/04/2018) ωστόσο έγινε γνωστό χθες από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, η οποία κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της για «επικοινωνιακή του υποβάθμιση».


Το περιστατικό:

 Δυο περιπολικά της Άμεσης Δράσης είχαν πάει να ελέγξουν σταθμευμένο δίκυκλο πίσω από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε.  (Μαυροματαίων και Χέυδεν). Τότε άγνωστοι άρχισαν να τους πετάνε πέτρες με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στα υπηρεσιακά οχήματα.

«Είναι απαράδεκτο σε δημοκρατία η οποία ανήκει στον πολιτισμένο κόσμο και θέλει να λέγεται αστική να συμβαίνουν τέτοιου είδους περιστατικά, να μένουν αναπάντητα και μάλιστα να υποβαθμίζονται επικοινωνιακά. Ίσως πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που οι συνάδελφοι δεν καταλήξανε με σπασμένα άκρα στο νοσοκομείο» σημειώνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας.

«Είναι και η οδός Μαυροματαίων στις περιοχές που αποτελούν άβατα; Γιατί μέχρι χτες νομίζαμε ότι ήταν μόνο τα Εξάρχεια, ας μας απαντήσει η Πολιτεία» αναρωτιέται σε σχετική ανακοίνωση και προειδοποιεί πως «το περιστατικό αυτό δεν είναι το πρώτο και μάλλον δεν θα είναι το τελευταίο. Η προσπάθεια ορισμένων μονίμως να υποβαθμίζουν αυτές τις καταστάσεις για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους στρέφεται εναντίον τόσο των αστυνομικών όσο και των φορολογούμενων συμπολιτών μας».

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr