ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ από χρήστες ναρκωτικών ανάμεσα σε φοιτητές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ από χρήστες ναρκωτικών ανάμεσα σε φοιτητές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μετά τις αποκαλύψεις του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για περιστατικά κλοπών και ληστειών ακόμα και επιθέσεων με μαχαίρι από συμμορίες, μέσα στην Πανεπιστημιούπολη του ΕΚΠΑ, έρχονται νέες καταγγελίες στο φως της δημοσιότητας.

Φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κατέγραψαν με την κάμερα των κινητών τους τηλεφώνων, τρεις χρήστες ναρκωτικών σε άθλια κατάσταση, ο ένας να έχει μπει μέσα σε μια αίθουσα όπου βρίσκονται φοιτητές και οι άλλοι δύο στους διαδρόμους λίγα λεπτά αφού έχουν κάνει χρήση.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Όπως μπορείτε να δείτε στα παρακάτω βίντεο που δημοσιεύουν τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr δείχουν τα άτομα να έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών εντός του πανεπιστημίου και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στους φοιτητές.

Οι αποκαλύψεις για το όργιο εγκληματικότητας που συντελείται μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου είναι σοκαριστικές. Πλέον, όπως καταγγέλλουν όλο και περισσότεροι φοιτητές το πανεπιστήμιο έχει μετατραπεί από χώρο γνώσης, προβληματισμού και διδασκαλίας σε χώρο ληστειών, εμπορίου ναρκωτικών και σεξουαλικών επιθέσεων.

Δείτε τα Αποκαλυπτικά Βίντεο που δημοσιεύουν τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Μαχαίρωσαν και λήστεψαν φοιτητή στο ΕΚΠΑ - Καθηγητής κρούει τον κώδωνα του κινδύνου!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών