Οι φοιτητές καλούνται να επιλέξουν το λογότυπο του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου – ΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ

Οι φοιτητές καλούνται να επιλέξουν το λογότυπο του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου – ΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο: Ενημερώνεται το κοινό ότι έχει αρχίσει η ψηφοφορία για την επιλογή Λογότυπου του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, όπως αναφέρεται στην  Ανοιχτή Δημόσια Πρόσκληση Εκδήλωση Ενδιαφέροντος,  με ΑΠ 968/Φ160 /23-08-2019.

Το προσωπικό και οι φοιτητές του Ιδρύματος μπορούν να ψηφίσουν στο σύνδεσμο http://eforms.hmu.gr/logo_vote.  Η πιστοποίηση   γίνεται μέσω του  ιδρυματικού λογαριασμού  και δίνεται δυνατότητα μοναδικής ψήφου, η οποία μπορεί να αλλάζει έως την Δευτέρα  23/09/2019 και ώρα 14:00 που λήγει η ψηφοφορία. 

Οι φίλοι του Ιδρύματος μπορούν να ψηφίσουν μέσω της επίσημης σελίδας του Ιδρύματος στο Facebook πατώντας εδώ, κάνοντας like στην εικόνα ή στις εικόνες της επιλογής σας. Το Πανεπιστήμιο ενημερώνει ότι προσμετρώνται ΜΟΝΟ τα likes. Όλοι οι άλλοι χαρακτηρισμοί (reactions) αγνοούνται. Το άθροισμα των likes της ελληνικής και της αγγλικής έκδοσης, για κάθε συμμετοχή, θα έχει συντελεστή βαρύτητας 15% στην τελική βαθμολογία. Η ψηφοφορία θα λήξει την Δευτέρα 23/09/2019 και ώρα 14:00.

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ), μετά από ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε γραφίστες και σχεδιαστές, θα επιλέξει το λογότυπό του. Η συμμετοχή στην πρόσκληση ήταν σημαντική και άγγιξε τις 30 συμμετοχές.

Η επιλογή του λογοτύπου του ΕΛΜΕΠΑ θα γίνει, σύμφωνα με την απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου, με τρόπο που δίνει δικαίωμα ψήφου στους πολίτες-φίλους του Ιδρύματος, στους φοιτητές του, στα μόνιμα μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και σε ειδική επιτροπή προσωπικοτήτων που απαρτίζεται από ακαδημαϊκούς του χώρου της γραφιστικής, του σχεδιασμού, της επικοινωνίας και της διάδρασης της εικόνας, της ιστορίας της τέχνης και του πολιτισμού, καθώς και από έμπειρους γραφίστες της αγοράς.

Στα πλαίσια αυτά, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου από τις 09:00-21:00 και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου από 09:00-20:30, θα γίνει έκθεση των υποψήφιων λογοτύπων στο περιστύλιο της Λότζια (Δημαρχείο Ηρακλείου, οδός 25ης Αυγούστου), όπου το κοινό θα μπορεί να έχει μια άμεση άποψη των λογοτύπων που πληρούσαν τα κριτήρια της πρόσκλησης και θα ενημερώνεται για τον τρόπο που μπορεί να λάβει μέρος και να καταθέσει την προτίμησή του.

Τέλος, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 11:30, οι Πρυτανικές Αρχές του ιδρύματος θα δώσουν συνέντευξη στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τη διαδικασία επιλογής του λογοτύπου του Πανεπιστήμιου στο χώρο της έκθεσης.

Υποψήφια λογότυπα για το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr