Επιστολή αποφοίτων ΤΕΙ Κρήτης προς το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Επιστολή αποφοίτων ΤΕΙ Κρήτης προς το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο: Η επιστολή που εστάλει από την Ένωση Αποφοίτων Τ.Ε.Ι. Κρήτης προς το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο ως προς την συλλογή προσωπικών στοιχείων επικοινωνίας των αποφοίτων του ΤΕΙ.

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παραθέτουν την επιστολή:


Προς τον Καθηγητή κ. Εμμ. Δρακάκη, Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Ηράκλειο, 29.06.2019 

Στις 28/6/2019, ο κ. Εμμ. Δρακάκης, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρεται «στην συλλογή προσωπικών στοιχείων επικοινωνίας των αποφοίτων Τ.Ε.Ι. Κρήτης με στόχο την έγκαιρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση σχετικά με τις αναμενόμενες προοπτικές και τις πιθανά απαιτούμενες εκπαιδευτικές εναλλακτικές διαδρομές».

Με αφορμή όσον προαναφέρθηκαν, καλούμε σε συνάντηση τον κ. Εμμ. Δρακάκη, Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου με σκοπό να ενημερωθούμε εκτενέστερα επί του θέματος και για τις προθέσεις του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, ως προς την συλλογή των προσωπικών μας στοιχείων. 

Οι Απόφοιτοι Τ.Ε.Ι. Κρήτης 

Συγκρότηση Πρυτανικού Συμβουλίου και της Συγκλήτου του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου – ΟΝΟΜΑΤΑ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr