Εξ αποστάσεως Σεμινάρια Ακαδημαϊκής Δικτύωσης από τη Βιβλιοθήκη του ΕΑΠ

Εξ αποστάσεως Σεμινάρια Ακαδημαϊκής Δικτύωσης από τη Βιβλιοθήκη του ΕΑΠ

Η Βιβλιοθήκη του ΕΑΠ προσφέρει σε όλη τη διάρκεια του Μαρτίου έναν κύκλο εξ αποστάσεως σεμιναρίων που αφορούν στην παρουσίαση εργαλείων ακαδημαϊκής δικτύωσης και ανάπτυξης της online ταυτότητας του ακαδημαϊκού κοινού.

Τα σεμινάρια αυτά, μεγίστης διάρκειας 30 λεπτώντο καθένα, απευθύνονται σε όλα τα μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του ΕΑΠ και για την παρακολούθησή τους το μόνο που απαιτείται είναι η δήλωση συμμετοχής στον υπεύθυνο κ.Λεωνίδα Παπαχριστόπουλο (τηλ. 2610 367821, 367830 ή στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) καθώς και η εγκατάσταση skype. Με τη δήλωση συμμετοχής θα καθορίζεται η ημερομηνία και η ώρα διεξαγωγής των σεμιναρίων.


Στο πρώτο σεμινάριο, που θα πραγματοποιείται καθημερινά από τις 10 έως και τις 17 Μαρτίου, θα παρουσιαστεί το ResearchGate, μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που δίνει τη δυνατότητα σε επιστήμονες και ερευνητές να κοινοποιήσουν την εργασία τους, να αναζητήσουν βιβλιογραφία, να βρουν συνεργάτες και να θέσουν ερωτήματα στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα. Το σεμινάριο θα δώσει τη γενική εικόνα χρήσης του εργαλείου σε όσους φοιτητές ή ακαδημαϊκούς θέλουν να αυξήσουν την εξωστρέφειά τους και παράλληλα την προβολή του ερευνητικού τους έργου. Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε έναν σύντομο Οδηγό του ResearchGate Εισαγωγή στο ResearchGate.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Λεωνίδα Παπαχριστόπουλο (τηλ. 2610 367821, 367830 ή στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Περισσότερα νέα που αφορούν το ΕΑΠ στην κατηγορία «Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο» του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr