Πρακτική άσκηση φοιτητών ΕΑΠ 2016-2017 σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΑΙΤΗΣΗ)

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές όλων των κύκλων σπουδών (προπτυχιακοί - μεταπτυχιακοί - υποψήφιοι διδάκτορες) να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στη δράση Πρακτικής Άσκησης ERASMUS+ A.E. 2016- 2017.

Στο πλαίσιο της ως άνω δράσης δίδεται η δυνατότητα πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης σε φορείς (π.χ. επιχειρήσεις, μη κυβερνητικές οργανώσεις, ερευνητικά κέντρα, συνεργαζόμενα εκπαιδευτικά ιδρύματα, διπλωματικές αποστολές κ.τ.λ.) που εδρεύουν σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (εκτός Ελλάδας, αλλά και της χώρας διαμονής του αιτούμενου - σε περίπτωση που αυτός κατοικεί στο εξωτερικό).

Η εν λόγω προκήρυξη αφορά σε θέσεις πρακτικής άσκησης για δύο (2) μήνες.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται όπως συμβουλευτούν τις σχετικές πληροφορίες (http://erasmusplus.eap.gr/index.php/κινητικότηταerasmus/κινητικότητα-για-πρακτική) και αποστείλουν την αίτηση ενδιαφέροντος μέσω της online πλατφόρμας http://erasmusplus.eap.gr/registration1.php.

Η περίοδος υποβολής θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016. Αιτήσεις που δεν θα είναι πλήρεις ή/και δεν θα κατατεθούν ηλεκτρονικά έως τη λήξη της ως άνω προθεσμίας, δεν θα εξεταστούν.

ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2610.367.794, ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΑΠΟ 10.00 ΕΩΣ 13.00.

Είσαι Φοιτητής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου;

Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΕΑΠ» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Περισσότερα νέα για το ΕΑΠ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr