Παραιτήθηκε ο υπεύθυνος της φοιτητικής μέριμνας του ΕΑΠ

Την παραίτησή του υπέβαλε από την θέση που κατείχε στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), ως υπεύθυνος φοιτητικής μέριμνας, ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος, αδελφός της πατρινής αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας.

Το τελευταίο διάστημα με αφορμή την τοποθέτησή του στο ΕΑΠ κάποιοι εσωκομματικοί …φίλοι είχαν αρχίσει να «πετούν λάσπη» διοχετεύοντας στον τύπο δημοσιεύματα και η αναπλ. υπουργός αναφέρθηκε στο θέμα, κατά την πρόσφατη συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Πάτρα μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΑΠ, λέγοντας πως πρόκειται για λάσπη που κάποιοι στοχευμένα ρίχνουν στην ίδια.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΕΑΠ Καθηγητής Βασίλης Καρδάσης αναφερόμενος στον αδερφό της αναπληρώτριας υπουργού, δήλωσε πως χάρη σε αυτόν είναι εφικτή η πραγματοποίηση της τριήμερης πολιτιστικής δράσης, που πρόσφατα διοργανώθηκε. Οπως είπε χαρακτηριστικά, ας χτυπήσουν εκείνον και όχι τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος εξάλλου έχει ήδη παραιτηθεί ωστόσο συνεχίζει να προσφέρει για το τριήμερο, εθελοντικά.

Προκειμένου λοιπόν να σταματήσει ο υπόγειος πόλεμος που είχε ξεκινήσει εναντίον της Σίας Αναγνωστοπούλου, υποβλήθηκε η παραίτηση στις 19 Σεπτεμβρίου 2016.

Η επιστολή παραίτησης έχει ως εξής:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΡΔΑΣΗ ΒΑΣΙΛΗ

Κύριε πρόεδρε, με την παρούσα επιστολή υποβάλω την παραίτηση μου από την θέση του υπευθύνου του τμήματος φοιτητικής μέριμνας του ΕΑΠ. Θα ήθελα ειλικρινά να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου, αλλά λόγοι ανωτέρας βίας (οικογενειακοί, προσωπικοί) με οδηνούν στην αηόφαοη αυτή. Για τους λόγους αυτούς παρακαλώ να διακοπεί η σύμβαση ανάθεσης έργου που έχουμε υπογράφει μέχρι της 30-7-2017.

Η παραίτηση μου παρακαλώ να ισχύσει από σήμερα Δευτέρα 19-9-2016. χωρίς να  έχω καμία  απαίτηση από το ΕΑΠ.

Ωστόσο θα παραμείνω στη θέση μου μέχρι την Κυριακή 25-9-2016 λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων απέναντι στο ΕΑΠ χωρίς καμία οικονομική αμοιβή.

Με εκτίμηση

Αναγνωστόπουλος

Περισσότερα νέα που αφορούν το ΕΑΠ στην κατηγορία «Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο» του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr