Υπογραφή Συμφώνων Συνεργασίας μεταξύ του ΕΑΠ με το Πάντειο Πανεπιστήμιο και το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Συνεχίζοντας και διευρύνοντας τη στρατηγική ακαδημαϊκής ανάπτυξης και θεσμικής συνεργασίας με δημόσια Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα, το ΕΑΠ υπέγραψε Σύμφωνα Συνεργασίας με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, καθώς και με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

Τα σύμφωνα υπογράφηκαν, εκ μέρους του ΕΑΠ από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής, Καθηγητή Βασίλη Καρδάση, εκ μέρους του Παντείου από την Πρύτανη, Καθηγήτρια Ισμήνη Κριάρη, και εκ μέρους του Ε.Ι.Ε. από τον Διευθυντή και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Δρ. Βασίλειο Γ. Γρηγορίου. Προβλέπονται, μεταξύ άλλων, η δυνατότητα υλοποίησης νέων, Κοινών Προγραμμάτων Σπουδών με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, βελτίωσης της ερευνητικής συνεργασίας και αξιοποίησης του επιστημονικού έργου, προς άμεσο όφελος της κοινωνίας, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπογραφές των Συμφώνων Συνεργασίας και για τις άλλες δραστηριότητες του ΕΑΠ, καθώς και οπτικοακουστικό και φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να δείτε στην κεντρική σελίδα www.eap.gr / Αρχική σελίδα/ Τρέχουσες και Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις.

Περισσότερα νέα για το ΕΑΠ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr