Οδηγίες, έκδοση, ακαδημαϊκής ταυτότητας, φοιτητές, Ελληνικού Ανκοικτού Πανεπιστημίου, ΕΑΠ ΕΑΠ: Οδηγίες για την έκδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας

Οδηγίες για την έκδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας για τους φοιτητές του Ελληνικού Ανκοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ)

Σε συνέχεια της επιστολής του Προέδρου της Δ.Ε. ΤΟΥ ΕΑΠ, για την έκδοση της προσωπικής ακαδημαϊκής ταυτότητας παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:

1. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας  http://academicid.minedu.gov.gr/


2. Επιλέξτε από το δεξί μενού το «Εγχειρίδιο Χρήσης» και ακολουθήστε τις οδηγίες που περιλαμβάνει ο σύνδεσμος  Αναλυτικές βήμα προς βήμα οδηγίες για την υποβολή της αίτησης (http://academicid.minedu.gov.gr/Files/Students_Manual.pdf) ή εναλλακτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε το ενημερωτικό video (http://academicid.minedu.gov.gr/Video.aspx)

Οι οδηγίες που παρέχονται στους ανωτέρω συνδέσμους είναι πλήρως αναλυτικές και θα σας κατατοπίσουν εύκολα και με κάθε λεπτομέρεια στην έκδοση της ακαδημαϊκής σας  ταυτότητας. Παρακαλούμε όπως τις διαβάσετε με προσοχή και ακολουθήστε τη διαδικασία που περιγράφεται.

(Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία κατά τη διαδικασία, μπορείτε  να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία του Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), Γραφείο Αρωγής Χρηστών στο τηλέφωνο 215 215 7855. Ώρες λειτουργίας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 πμ - 17:00 μμ)

Διαβάστε ακόμη: 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr