Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.Φ. Δ.Ε.Ο,  Όχι κατάρρευση, ΕΑΠ, PASOK, πασοκ,ΠΑΣΥΦΔΕΟ Χρήστο Μπακούρο

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.Φ. Δ.Ε.Ο.: Όχι στην κατάρρευση του ΕΑΠ

Σήμερα, με πρωτοβουλία του, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της ΠΑ.ΣΥ.Φ. Δ.Ε.Ο. (Πανελλήνιος Σύλλογος Φοιτητών και Αποφοίτων της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών) κ. Χρήστο Μπακούρο. Στην συνάντηση τους συζητήθηκαν τα θέματα δομής και λειτουργίας του ΕΑΠ, ειδικά μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τους 200 υπαλλήλους του Ιδρύματος και τις συμβάσεις ΕΣΠΑ που λήγουν σε ένα μήνα.

Στη συνάντηση ο κ. Μπακούρος παρέθεσε σειρά ζητημάτων που αφορούν την λειτουργία του ΕΑΠ, όπως η χρηματοδότηση, η αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων των κατευθύνσεων «Ελληνικός Πολιτισμός» και «Ευρωπαϊκός Πολιτισμός» και η ανεξαρτητοποίηση του Ιδρύματος.

Δέσμευση του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τον Παύλο Χρηστίδη είναι η συνεχής επαφή και στήριξη των παραπάνω αιτημάτων, που στόχο έχουν την εύρυθμη λειτουργία του, την αναβάθμιση του και την επαγγελματική και επιστημονική καταξίωση των φοιτητών του.

Το δελτίο τύπου καταλήγει "Καλούμε την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να δώσει λύση στο ζήτημα των υπαλλήλων και των φοιτητών. Να αποτρέψει έστω την ύστατη ώρα την κατάρρευση του ΕΑΠ, εκτός εάν και αυτό αποτελεί ένα πιθανό ισοδύναμο των κκ Τσίπρα και Καμμένου".

Διαβάστε ακόμη:

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr