Κοινό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “MSc in Enterprise Risk Management”

Κοινό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “MSc in Enterprise Risk Management” για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), προσφέρει σε συνεργασία με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, 100 θέσεις για το Κοινό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «MSc in Enterprise Risk Management».

Η προσφορά των σπουδών γίνεται με τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως διδασκαλίας. Η έναρξη των σπουδών του Προγράμματος θα γίνει το Φθινόπωρο του 2015, ενώ η γλώσσα διδασκαλίας είναι η Αγγλική.

Διάρκεια προγράμματος

Το Πρόγραμμα θα διαρκέσει κατ΄ ελάχιστον 2 χρόνια. Προϋποθέσεις εισαγωγής στο Πρόγραμμα αποτελούν η κατοχή πτυχίου πρώτου κύκλου σπουδών (180-240 ECTS) και η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (επίπεδο C1 σύμφωνα με το CEFRL).

Κόστος

Το συνολικό κόστος του Προγράμματος ανέρχεται στα 6.000€. Το κόστος κάθε Θεματικής Ενότητας ανέρχεται σε 1.000€ και το κόστος της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας σε 2.000€. 

Κατάθεση αιτήσεων

Οι αιτήσεις καταθέτονται αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση http://portal.ouc.ac.cy/applicants.aspx?sLang=en έως την 25η  Ιουλίου  2015.

Μετά την υποβολή της αίτησης και όταν τους ζητηθούν, οι υποψήφιοι φοιτητές και φοιτήτριες θα πρέπει να αποστείλουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου.
  • Επικυρωμένο αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Προγράμματος (http://www.ouc.ac.cy/web/guest/s3/progrspoudon/erm/), να επικοινωνούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή να τηλεφωνούν στα: +35722411711  και 210-9097212,206,220. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr