Μνημόνιο Συνεργασίας ΕΑΠ με Cadi Ayyad University

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Cadi Ayyad University,Marrakech, Morocco

Στο πλαίσιο της διεθνούς ακαδημαϊκής συνεργασίας, της εξωστρέφειας αλλά και της διεθνοποίησης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του ΕΑΠ και του Cadi Ayyad University, Marrakech, Morocco.

Το Cadi Ayyad University του Μαρόκου είναι ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα, με πλέον των 100.000 φοιτητών. 


Το Μνημόνιο Συνεργασίας αναφέρεται στην ακαδημαϊκή και ερευνητική συνεργασία των δύο Ιδρυμάτων και υπογράφηκε το Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 μεταξύ του Προέδρου του ΕΑΠ Καθηγητή Οδυσσέα-Ιωάννη Ζώρα και του Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Cadi Ayyad University (ως εκπροσώπου του Προέδρου του Πανεπιστήμιου) Professor El Mouden El Hassan, παρουσία του Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ Καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη.

O Κοσμήτορας του Cadi Ayaad University παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου του στην πρόσφατη τελετή επιτιμοποίησης της Α.Θ.Π. Οικ. Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου σε Επίτιμο Καθηγητή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στον τομέα της Διαχείρισης Περιβάλλοντος, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών, ενώ ο ίδιος θα επισκεφθεί τις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και την Σχολή Θετικών επιστημών και Τεχνολογίας στην Πάτρα, ώστε να συζητηθούν με τα μέλη ΔΕΠ της Σχολής ερευνητικές πρωτοβουλίες για το άμεσο μέλλον.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr