Ο πρωθυπουργός και η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας στο περίπτερο του ΕΑΠ στη ΔΕΘ

Ο πρωθυπουργός και η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας στο περίπτερο του ΕΑΠ στη ΔΕΘ

Ο πρωθυπουργός της χώρας αλλά και η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, κατά την έναρξης της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκαν όλα τα περίπτερα του Academia, στο χώρο του οποίου βρίσκεται και το περίπτερο του Ε.Α.Π., στη θέση 3. 

Συμβολική αποδείχθηκε η θέση του περιπτέρου του Ιδρύματος, ακριβώς απέναντι από το περίπτερο του υπουργείου Παιδείας στο οποίο και βρισκόταν από νωρίς το πρωί η υπουργός Παιδείας κυρία Νίκη Κεραμέως και οι υφυπουργοί κυρία Ζέτα Μακρή και κ. Άγγελος Συρίγος. 

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας έτσι βρέθηκε δίπλα και με τους εκπροσώπους και την ηγεσία του Ε.Α.Π. ενώ από το περίπτερο επισκέφθηκαν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας αρμόδιος για θέματα ανώτατης εκπαίδευσης κ. Απ. Δημητρόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) κ. Γ. Βουτσινός.

Το περίπτερο του Ε.Α.Π επισκέφθηκε ακόμη ο υπουργός Επικρατείας κ. Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας, η διευθύνουσα σύμβουλος του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) κυρία Ιωάννα Λυτρίβη και η πρόεδρος του κυρία Γεωργία Παπαευθυμίου, καθώς και ο πρόεδρος του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης Κώστας Δέργος.

Από την πλευρά της ηγεσίας του Ε.Α.Π. υποδέχθηκαν τον Πρωθυπουργό, τους Υπουργούς, την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και τους εκπροσώπους των Οργανισμών της παιδείας οι Αντιπρόεδροι του Ιδρύματος, καθηγητής κ. Ευστάθιος Ευσταθόπουλoς, αρμόδιος για τα θέματα Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, ο καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης, αρμόδιος για τα θέματα Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης και ο  Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης.

Το περίπτερο του Ε.Α.Π., θα λειτουργήσει για το κοινό κανονικά από το πρωί του Σαββάτου 11 Σεπτεμβρίου αλλά και την Κυριακή 12 του μήνα από τις 10 π.μ. μέχρι τις 10 μ.μ. Εκεί, οι εκπρόσωποι του Ιδρύματος θα παρέχουν σε κάθε ενδιαφερόμενο ή ενδιαφερόμενη όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα νέα ή τα παλαιότερα προγράμματα σπουδών του, τις προϋποθέσεις εγγραφής σ αυτά, τα κοινωνικά ή οικονομικά κριτήρια κλπ

Τα Σαββατοκύριακα, το περίπτερο του ΕΑΠ, όπως προαναφέρθηκε, θα λειτουργεί από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ. ενώ τις καθημερινές θα λειτουργεί από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Το Ε.Α.Π. προσκαλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στα προγράμματα του ή απλά να ενημερωθούν σ αυτά, σε ένα 10ημερο ακαδημαϊκής αριστείας.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών