Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΑΠ για τα θέματα που απασχολούν τους φοιτητές -Τι συζητήθηκαν

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΑΠ για τα θέματα που απασχολούν τους φοιτητές -Τι συζητήθηκαν

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δ.Ε. του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Οδυσσέα Ιωάννη Ζώρα, για τα θέματα που απασχολούν τους φοιτητές του Ιδρύματος, είχε σήμερα ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών ΔΕΟ και Υποψήφιος Διδάκτωρ του ΕΑΠ, Μπακούρος Χρήστος. 

Ως προς το θέμα των δόσεων (θα υπάρχει ανοχή) για τα βιβλία των φοιτητών (θα υπάρξει σταδιακά μεγάλη αλλαγή με επικαιροποίηση τους) δήλωσε στα «Φοιτητικά Νέα» ο Μπακούρος Χρήστος. Πρόσθεσε, επίσης, πως σχετικά με την μείωση των διδάκτρων ο Πρόεδρος του Ιδρύματος είναι θετικός, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το μεγάλο οικονομικό έλλειμμα του ΕΑΠ (πόση θα είναι).

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Ακόμη, ανάμεσα σε όσα συζητήθηκαν είναι: η συμμετοχή των φοιτητών στην ΔΕ (εκλογές εντός του 2020), το θέμα των φοιτητικών ταυτοτήτων όπου ετοιμάζεται σχετική πρόταση, καθώς και η δημιουργία νέων επίκαιρων προγραμμάτων (π.χ Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση).

Καταλήγοντας, τόνισε πως ήταν μια συνάντηση σε κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το ΕΑΠ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr