ΕΑΠ: Καθορισμός αριθμού θέσεων φοίτησης στα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά για το 2019-2020

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Τα Φοτιητικά Νέα/Foititikanea.gr σας παρουσιάζουν τους ΠΙΝΑΚΕΣ με τον αριθμό των προσφερόμενων θέσεων φοίτησης σε είκοσι δύο (22) προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών και σε έξι (6) προγράμματα προπτυχιακών σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 όπως καθορίστηκαν με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής.

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών και των υποψηφίων φοιτητών του ΕΑΠ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Για τα Μεταπτυχιακά

Αποφασίστηκε ο καθορισμός του αριθμού των προσφερόμενων θέσεων φοίτησης στις 6245 σε είκοσι δύο (22) προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, οι οποίες κατανέμονται ως ακολούθως:

Για τα Προπτυχιακά

Καθορισμός του αριθμού των προσφερόμενων θέσεων φοίτησης σε έξι (6) προγράμματα προπτυχιακών σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Αποφασίστηκε ο καθορισμός του αριθμού των προσφερόμενων θέσεων φοίτησης στις 5300 σε έξι (6) προγράμματα προπτυχιακών σπουδών του Ε.Α.Π. για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, οι οποίες κατανέμονται ως εξής:

SOS: Ενημέρωση για όλα τα Μεταπτυχιακά: Την ενημερωτική σελίδα για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για κάθε νέα προκήρυξη Μεταπτυχιακού στην Ελλάδα (ΔΩΡΕΑΝ ή με Δίδακτρα), πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr