Ολοκληρώθηκε η 1η Διημερίδα Διδακτορικής Έρευνας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ

Ολοκληρώθηκε η 1η Διημερίδα Διδακτορικής Έρευνας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ

Ολοκληρώθηκε η 1η Διημερίδα Διδακτορικής Έρευνας στη Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΕΑΠ στην Πάτρα, αίθουσες ΠΓ01 - ΠΓ04 (Πάρ. Αριστοτέλους 18, Περιβόλα) παρουσία των Μελών ΔΕΠ της Σχολής αλλά και πολλών καθηγητών από το Πανεπιστήμιο Πατρών και από άλλα Ανώτατα Ιδρύματα.

Υπήρξαν και δύο διακεκριμένες ομιλίες από τους καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών κκ.  Βραχάτη και Κορδούλη.


Η Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας (ΣΘΕΤ) είναι μία από τις πρώτες τέσσερις Σχολές του ΕΑΠ και στην οποία Ακαδημαϊκά υποστηρίζονται οι κλάδοι των Φυσικών Επιστημών, Μαθηματικών, Πληροφορικής, Περιβάλλοντος και Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού, Διαχείρισης και Κατασκευής Τεχνικών Έργων. Έχει ήδη περίπου 10.000 φοιτητές (4000 Προπτυχιακούς και 6000 Μεταπτυχιακούς), 45 υποψήφιους διδάκτορες, περισσότερους από 9500 αποφοίτους, 20 διδάκτορες και ερευνητικά δραστηριοποιούνται 10 μεταδιδάκτορες.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, επεσήμανε την σημασία που επιδεικνύουν τα Μέλη ΔΕΠ της Σχολής στην έρευνα κάτι που καταδείχθηκε από τις παρουσιάσεις των Υ.Δ. το διήμερο 25-26 Απριλίου. Το κλείσιμο της Διημερίδας έκανε ο Αναπληρωτής Κοσμήτορας κ. Αχιλλέας Καμέας που τόνισε την ανάγκη για συνέχιση και καθιέρωση αντίστοιχων ερευνητικών παρουσιάσεων κάθε χρονιά.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr