ΕΚΤΑΚΤΟ! Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος φοιτητής του ΕΑΠ, Γιώργος Στεργιόπουλος!

Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (22/04) ο 32χρονος φοιτητής του ΕΑΠ, Γιώργος Στεργιόπουλος ο οποίος αγνοείτο από την Παρασκευή, σύμφωνα με ανακοίνωση της γραμμής ζωής Silver Alert.

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Γεώργιο Στεργιόπουλο. Η ομάδα μας και σήμερα με την πολύτιμη αρωγή των δύο Drones του Αλέξη Αλεξίου της flygreecedrone, της Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής (ΕΟΔΑ) και εθελοντών κατά την διάρκεια των σημερινών ερευνών, αξιοποιώντας και κάποιες σοβαρές μαρτυρίες που είχε λάβει η υπηρεσία Silver Alert στο τηλέφωνο 1065, βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα της σορού το άτυχου Γεώργιου Στεργιόπουλου.

Αυτή την στιγμή η ΕΜΑΚ που βρίσκεται στην περιοχή, πλησιάζει το σημείο που βρέθηκε η σορός, ενώ τα Drones υπερίπτανται», αναφέρει η γραμμή ζωής Silver Alert στη σελίδα της στο Facebook.

Τι δήλωσε χθες στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr συμφοιτήτρια του Γιώργου

Η φοιτήτρια Κ. Ρ. δηλώσε στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr ότι: «Ο Γιώργος είναι ένα εξαιρετικό και αξιόλογο παιδί, δραστήριο και θέτει συνεχώς στόχους για να εξελίσσεται. Απίστευτο χιούμορ, άνθρωπος που ο καθένας από εμάς θέλει για φίλο. Όσον αφορά τις σπουδές του, τον Σεπτέμβριο έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει την διπλωματική εργασία του, αν και αρχικά, λέγαμε να παρουσιάσουμε μαζί, τώρα το Μάιο, για να ξεκομπλάρει ο ένας τον άλλο. Εργαζόταν σε εταιρεία αλλαντοποϊίας, αλλά εδώ και λίγο καιρό είχε σταματήσει.

Από κοντά έχουμε καιρό να συναντηθούμε, λόγω της μετακόμισης μου στον Έβρο και λόγω δικών του επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στο τηλέφωνο, όμως, τελευταία φορά μιλήσαμε στις 5 Απριλίου και τελευταία μηνύματα στις 12 Απριλίου. Περίμενα να πάρω κάποια αποτελέσματα από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω και να τον πάρω για να τον ενημερώσω. Με στηρίζει σε αυτό σε συνδυασμό με την πίεση που έχω για να παραδοθεί η διπλωματική μου... Οπότε, στέλναμε μηνύματα για να αλληλοπειραχτούμε.

Σχετικά με την συμπεριφορά του ή αν υπήρχε κάτι που τον απασχολούσε, τελευταία, δεν φάνηκε κάτι. Όχι! Σε κάθε συνομιλία ήταν μέσα στη χαρά και μέσα στο κέφι. Μία υπερκόπωση τον ταλαιπώρησε πριν κάποιους μήνες, αλλά ξεκουράστηκε και μου είπε πως ήταν και η ευκαιρία να ασχοληθεί πιο πολύ με τη διπλωματική σε εκείνη την αναρρωτική άδεια που πήρε. Τα παραπάνω μου τα είχε αναφέρει σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε αρχές Μαρτίου.

...Το μόνο που θέλω να πω είναι πως εύχομαι να είναι καλά και να επιστρέψει στους δικούς του ανθρώπους.. Και πως καθετί δύσκολο που περνάμε πρέπει να μας κάνει πιο δυνατούς. Αυτό. Να είναι καλά μόνο.», τόνισε στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr η συμφοιτήτρια του Γιώργου Στεργιόπουλου.

Γιώργος Σεργιόπουλος

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr