Η απόφαση της Γ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου της ΣΕΜΦΕ 29/3

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Απόφαση της Γενικής Συνελεύσεως του Φ.Σ. ΣΕΜΦΕ

Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Φοιτητικού Συλλόγου της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών (ΣΕΜΦΕ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) 29/3/2017.

Με απαρτία έληξε η Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. ΣΕΜΦΕ, αποφασίζοντας τα εξής:

  • ΕΑΑΚ: 68
  • Επιτροπή Αγώνα: 0 
  • Λευκά: 1

Αποφασίζουμε:

- Παράσταση διαμαρτυρίας στο επόμενο τμήμα της σχολής και στην επόμενη σύγκλητο με αίτημα να πάρει σαφή θέση το τμήμα ενάντια στην αποστοίχιση της διδακτικής επάρκειας από το πτυχίο μας. Παράσταση διαμαρτυρίας στην επόμενη σύγκλητο με τους υπόλοιπους ΦΣ του ΕΜΠ για το ζήτημα των επαγγελματικών δικαιωμάτων. Όλα τα δικαιώματα στο ενιαίο πτυχίο. 

- Στο επόμενο τμήμα της σχολής διασφαλίζουμε τη διεξαγωγή της επί πτυχίω εξεταστικής για τα χειμερινά μαθήματα και την ανακοίνωση ολόκληρου του προγράμματος εξεταστικής όσο το δυνατόν νωρίτερα. 

- Παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 4/4/2017 και ώρα 13.30 στο μάθημα του Γαζή, ιοντίζουσες ακτινοβολίες, για να σπάσουμε την έμμεση εισαγωγή αλυσίδων (ο Γαζής θέλει να μετράει το βαθμό του εργαστηρίου της Πυρηνικής Φυσικής, μάθημα άλλου εξαμήνου, στον τελικό βαθμό του μαθήματός του).

Πότε θα διεξαχθούν οι Φοιτητικές Εκλογές 2017;

- Συμμετοχή στο συλλαλητήριο στο Υπ. Παιδείας την Πέμπτη 30/3 στις 12.00 με κλειστή σχολή.

- Στήριξη της κινητοποίησης ενάντια στην ανεργία την Τετάρτη 5/4/2017 στο Υπ. Εργασίας που καλούν σωματεία και κοινωνικοί φορείς. 

- Στήριξη της κινητοποίησης ενάντια στο νέο μνημόνιο που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την Πέμπτη 6/4 στις 18.00, που καλούν σωματεία και κοινωνικοί φορείς.

Διαβάστε ακόμη: 

Επεισόδια μεταξύ φοιτητών του ΕΜΠ μέσα στο αμφιθέατρο εν ώρα μαθήματος!