Δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα των Φοιτητών - Παραμένει υπό κατάληψη η Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ

Δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα των Φοιτητών - Παραμένει υπό κατάληψη η Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ

Το πλαισιο που ψηφίστηκε την Δευτέρα 21/3 από τους φοιτητές της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ ελεγε πως αν δεν υπάρξει την Τρίτη 22/3 ρητή δέσμευση με ανακοίνωση απο την Κοσμητεία πως θα υποχώρησουν στα αίτηματα του φοιτητικού συλλόγου τα οποία εξασφαλιζουν το ενιαίο και αδιασπαστο πτυχίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Μαρτίου με την Κοσμητεία δεν υπηρξε καμία δέσμευση πως θα ικανοποιηθουν τα αίτηματα του φοιτητικού συλλόγου. Για το λόγο αυτό η Σχολή θα τελεί υπο καταληψη απο την Τετάρτη 22/03 εως και την Παρασκευη 24/03.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Ενημερώνονται οι φοιτητές ότι τη Δευτέρα 27/3 η Σχολη θα ειναι ανοιχτή. Στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση.

Την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης μπορείτε να την δείτε εδώ.

Όλα τα νέα για τις καταλήψεις Σχολών/Τμημάτων στην ετικέτα «Καταλήψεις Πανεπιστημίων/ΤΕΙ - Σχολών/Τμημάτων (LIVE)» του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr