Επεισόδια στο ΕΜΠ - Αναβλήθηκαν τα μαθήματα για σήμερα και για αύριο!

Επεισόδια στο ΕΜΠ - Αναβλήθηκαν τα μαθήματα σε σχολή για σήμερα και για αύριο!

Επεισόδια δημιουργήθηκαν μεταξύ φοιτητών διαφορετικών παρατάξεων πριν από λίγο στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, με αποτέλεσμα Σχολή να ανακοινώσει την αναβολή των μαθημάτων για σήμερα και για αύριο.

Συγκεκριμένα, ένταση μεταξύ φοιτητών επικρατεί από νωρίς το πρωί στη σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου στου Ζωγράφου.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, φοιτητές των ΕΑΑΚ έχουν έρθει στα χέρια με φοιτητές της Πανσπουδαστικής (ΚΚΕ) με αποτέλεσμα η κατάσταση να έχει βγει εκτός ελέγχου.

Τα επεισόδια βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη και ανακοινώθηκε ότι από τις 12.30 σήμερα το μεσημέρι η σχολή κλείνει και τα μαθήματα δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε αύριο Παρασκευή, αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση της Σχολή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείο (ΕΜΠ).

Για όλα τα τελευταία νέα μείνετε συντονισμένοι εδώ.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου αναφέρει τα εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Πέμπτη 23/3 και από ώρα 12.30 και αύριο Παρασκευή 24/3, η Σχολή ΕΜΦΕ θα παραμείνει κλειστή και δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα.

Περισσότερες Φοιτητικές Ειδήσεις μπορείτε να δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr