Διδακτορικά 2016: Θέσεις υποψήφιων διδακτόρων στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ

Διδακτορικά 2016: Θέσεις υποψήφιων διδακτόρων στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ

Η Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) προκηρύσσει περιορισμένο αριθμό θέσεων Υποψηφίων Διδακτόρων (Υ.Δ.), για το ακαδημαϊκό έτος 2016 - 2017.

Όσοι ενδιαφέρονται να εκπονήσουν Διδακτορική Διατριβή, καλούνται να υποβάλουν αίτηση μαζί με όλα τα σχετικά δικαιολογητικά στο Γραφείο Μεταπτυχιακών Σπουδών & Έρευνας από τη Δευτέρα 9 Μαΐου έως και την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 και κατά τις ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης κοινού (Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρα 12:00 με 14:00).


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:

  • Αίτηση σε ειδικό έντυπο, που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Σχολής
  • Αντίγραφο διπλώματος ή πτυχίου και μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης συνοδευόμενα από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά αναλυτικής βαθμολογίας, καθώς και βεβαίωση ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ, όπου αυτή απαιτείται
  • Πλήρες βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα περιλαμβάνονται στοιχεία για τις σπουδές, την επιστημονική και ερευνητική δραστηριότητα των υποψηφίων
  • Τεκμηρίωση επαρκούς γνώσης μιας τουλάχιστον ξένης γλώσσας, σε βαθμό που να επιτρέπει την προσέγγιση της ξένης βιβλιογραφίας (για τους αλλοδαπούς και της ελληνικής γλώσσας)
  • Σχέδιο εκπόνησης της διατριβής, έκτασης τουλάχιστον πέντε (5) δακτυλογραφημένων σελίδων, στο οποίο θα καθορίζεται ο βασικός άξονας της έρευνας, η μεθοδολογία, η βασική βιβλιογραφία καθώς και τα κατ' αρχήν περιεχόμενά της, με ιδιαίτερη επισήμανση της πρωτοτυπίας της
  • Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας
  • Μία πρόσφατη φωτογραφία

Επίσης θα συνεκτιμηθούν:

  • Εκπονηθείσες ερευνητικές εργασίες και δημοσιεύσεις επί συναφών θεμάτων σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά.
  • Συστατικές επιστολές από ερευνητικά ιδρύματα ή ΑΕΙ που να βεβαιώνουν την ερευνητική ικανότητα του υποψηφίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σχετικές πληροφορίες παρέχονται από τους υπευθύνους του Γραφείου Μεταπτυχιακών Σπουδών & Έρευνας της Σχολής (Καλευρά Αλέξανδρο και Σπινάσα Χριστίνα), στον 1ο όροφο του κτιρίου Τοσίτσα (γραφείο Τ109), τηλ. 210-7724072, fax: 210-7723329, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και την ιστοσελίδα της Σχολής: www.arch.ntua.gr.

Περισσότερα Διδακτορικά μπορείτε να βρείτε στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr