''Προσπάθεια ειρηνικής εισόδου απο την πύλη Ζωγράφου προκειμένου να αρχίσουν τα μαθήματα στο ΕΜΠ''

Απάντηση στην χθεσινή επιστολή των φοιτητών (δείτε την εδώ) σχετικά με την κατάσταση του Ιδρύματος, έχει αποστείλει ο Κοσμήτορας της ΣΗΜΜΥ-ΕΜΠ, Δ.Τσαμάκης πριν απο λίγο στα Foititikanea.gr.


Η απάντηση έχει ως εξής:
Αγαπητοί φοιτητές
Μία πρακτική κίνηση θα ήταν η προσπάθεια ειρηνικής εισόδου τη Δευτέρα στις 0830 απο την πύλη Ζωγράφου προκειμένου να αρχίσουν τα μαθήματα γιατί προέχει η ολοκλήρωση του εαρινού εξαμήνου.


Προυπόθεση επιτυχίας είναι να συμφωνήσουν οι 8 Κοσμήτορες και να εξασφαλισουν κλειδιά των κτιρίων,να συγκεντρωθεί ικανός αριθμός φοιτητών,τουλάχιστον διπλάσιος αυτών που θα είναι στις πύλες και τέλος να υπάρχει κάποιος από την Πρυτανεία για να δώσει εντολή στο φύλακα να ανοίξει την πύλη. Μη ξεχνάμε οτι το ΔΕΠ και τουλάχιστον 5 σύλλογοι φοιτητών δεν έχουν αποφασίσει απεργία ή κατάληψη και άρα δικαιούνται να είναι εντός των κτιρίων των Σχολών τους.
Επίσης οι συμβασιούχοι φύλακες υπακούουν σε εντολές του Πρύτανη με τον οποίο έχουν υπογράψει σχετική σύμβαση. Αυτό θα έλυνε το πρόβλημα της ένδοπολυτεχνειακής σύγκρουσης και θα μετέφερε την πίεση εκεί που πρέπει δηλαδή στο Υπουργείο. Οσο για τα προγράμματα αγαπητοί φοιτητές μπορώ να σας βγάλω απο τώρα προγράμματα εξετάσεων μέχρι το .....2016 με αστερίσκο για την τήρησή
του.Με εκτίμηση
Δ.Τσαμάκης
Κοσμήτορας ΣΗΜΜΥ-ΕΜΠ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr