Φοιτητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου βρέθηκε νεκρός μέσα στο χώρο του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος

Σοκαρισμένη είναι η φοιτητική κοινότητα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) στην είδηση ότι προπτυχιακός φοιτητής του Ιδρύματος αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr», την προηγούμενη Δευτέρα βρέθηκε στο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα νεκρός ένας 21χρονος που φοιτούσε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ.


Ειδικότερα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr», ο νεαρός φοιτητής κρεμάστηκε από ένα δέντρο στο χώρο του Πολυτεχνείου. Το άψυχο κορμί του φοιτητή βρέθηκε από κάποιον επιστάτη του Ιδρύματος που περνούσε τυχαία από το σημείο. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου και βρέθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΜΠ ΣΤΑ «ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ/FOITITIKANEA.GR»

Όπως δήλωσε στα «Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr» ο Αναπληρωτής Πρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διοικητικής Μέριμνας του ΕΜΠ, Δημήτριος Παπαντώνης, ο φοιτητής βρέθηκε τυχαία από κάποιον επιστάτη στο χώρο του Πολυτεχνείου κρεμασμένος από ένα δέντρο ανάμεσα από κάποια κτίρια. Στο σημείο αυτό υπάρχουν πολλά δέντρα και γιαυτό δεν έγινε αντιληπτός σύντομα.

Ο Αναπληρωτής Πρύτανης στο ερώτημά μας ο φοιτητής διέμενε στην φοιτητική εστία του Ιδρύματος και αν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα μας είπε πως:

“Ο φοιτητής δεν διέμενε στην φοιτητική εστία του Ιδρύματος. Είχε μάλιστα αδελφό που ήτανε επίσης φοιτητής στο Πολυτεχνείο και με τον οποίο είχε επαφή. Ο νεαρός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και όπως γνωρίζουμε το ήξερε και ο αδελφός του”

«Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr»: Γραφείο ψυχολογικής στήριξης υπάρχει έτσι ώστε να απευθύνονται οι φοιτητές που χρειάζονται στήριξη;

Αναπληρωτής Πρύτανης: Έχουμε ναι, αλλά ξέρετε καλά ότι κάποιος για να πάει σε ένα τέτοιο γραφείο πρέπει να πάει ο ίδιος.

Η κηδεία του 21χρονου φοιτητή τελέστηκε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στο νεκροταφείο της Νέας Μάκρης.

Διαβάστε ακόμη:

Περισσότερα νέα που αφορούν το ΕΜΠ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr