ΕΜΠ: Οι απόφοιτοι που λαμβάνουν βραβείο 5.000 ευρώ έκαστος

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

ΕΜΠ: Βράβευση αποφοίτων της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024, η εκδήλωση βράβευσης των τριών πρώτων αποφοίτων της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του  Ε.Μ.Π. του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, από τον Νορβηγικό Νηογνώμονα #DNV. Το κάθε βραβείο συνοδεύεται και από χρηματικό έπαθλο 5000 €.

Η βράβευση των αποφοίτων της ΣΝΜΜ έγινε παρουσία του Πρύτανη του Ιδρύματος και Καθηγητή της ίδιας Σχολής, Ιωάννη Χατζηγεωργίου, ενώ τα βραβεία απονεμήθηκαν από τον CEO DNV Maritime κ. Knut Orbeck-Nilssen και τον Regional Manager South East Europe, Middle East & Africa κ. Ιωάννη Χιωτόπουλο. Στην τελετή παρέστησαν ο Αναπληρωτής Κοσμήτορας της ΣΝΜΜ Καθηγητής Νικόλαος Τσούβαλης και ο Αναπληρωτής Καθηγητής της ΣΝΜΜ Γεώργιος Δημόπουλος.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΕΜΠ: Βράβευση αποφοίτων της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών

Ευχαριστίες αποδίδονται στον Νορβηγικό Νηογνώμονα για τη διαρκή και παραγωγική συνεργασία με τη Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών και το Ε.Μ.Π. Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία στους αποφοίτους!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.