Νέα απόφαση του ΕΜΠ για την εξεταστική / ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Νέα απόφαση του ΕΜΠ για την εξεταστική / ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ

Φοιτητικές ΕιδήσειςΕξεδόθη η νέα Απόφαση της Συγκλήτου του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (σε συνέχεια της 1ης απόφασης) για το μέλλον της εξεταστικής του Χειμερινού εξαμήνου για τα Τμήματα που τελούν υπό κατάληψη.

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν πως η Σύγκλητος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου μετά από πολύωρη έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε χθες (02/02) σχετικά με την εξέταση των μαθημάτων του Χειμερινού εξάμήνου στα Τμήματα που τελούν υπό κατάληψη αποφάσισε πως: 

(1) Στις Σχολές του ΕΜΠ στις οποίες δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή εξετάσεων με φυσική παρουσία, θα καταβληθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια για τη διεξαγωγή διαδικτυακών εξετάσεων, με όρους διασφάλισης της ακεραιότητάς τους, όπως άλλωστε η εγκύκλιος 577/25.01.2024 επιτάσσει. Τυχόν προβλήματα που θα δημιουργούνται κατά τη διενέργεια των εξετάσεων με ηλεκτρονικά μέσα Θα επιλύονται κατά περίπτωση.

(2) Το Εαρινό Εξάμηνο θα ξεκινήσει σύμφωνα με το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο, στις 12/2/24, με εξαίρεση τις Σχολές που θα ζητήσουν αναβολή της έναρξης τον Εαρινού. Τα μαθήματα θα διεξάγονται είτε με φυσική παρουσία είτε εξ αποστάσεως (διαδικτυακά) ανάλογα με τα αν είναι είναι εφικτή η προσέλεύση στις αίθουσες διδασκαλίας ή όχι. Όπου δεν είναι εφικτή η προσέλεύση με φυσική παρουσία, οι τυχόν εργαστηριακές ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν όταν αποκατασταθεί η πλήρης λειτουργία.

(3) Στις Σχολές στις οποίες δεν είναι εφικτή η φυσική παρουσία, οι διοικητικές λειτουργίες γίνονται εξ αποστάσεως (τηλε-εργασία).

Διαβάστε ακόμη: Στον αέρα η εξεταστική στο ΕΜΠ / Σχολές λένε όχι στις διαδικτυακές εξετάσεις

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.