Πρύτανης ΕΜΠ: Επτά λεπτά διήρκεσε η διακοπή ρεύματος εν ώρα εξεταστικής

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Πρύτανης ΕΜΠ: Σχετικά με το ΕΜΠ-κρυφό σχολειό

Πώς σχολίασε ο πρύτανης την εικόνα των φοιτητών που έγραφαν εξετάσεις υπό το φως κινητών.

Δηλώσεις του Πρύτανη Ανδρέα Μπουντουβή, σχετικά με τη φωτογραφία που απεικονίζει φοιτητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου να δίνουν εξετάσεις, φωτίζοντας τα γραπτά τους με τον φακό των κινητών τους τηλεφώνων.

Όπως έγινε σήμερα γνωστό από τον πρύτανη του ΕΜΠ Ανδρέα Μπουντουβή, η διακοπή ρεύματος εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε χθες την Αττική και πτώσης ρελέ, διήρκεσε επτά λεπτά.

«Ο "δράκος" του αφηγήματος είναι ότι η διακοπή ρεύματος, λόγω ρελέ, διήρκεσε 7 λεπτά σε ένα 3ωρο διαγώνισμα Μαθηματικών στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, σύμφωνα με ενημέρωση από τους εξεταστές  καθηγητές», τόνισε ο πρύτανης και πρόσθεσε με δηκτικό ύφος: «Επτά λεπτά είναι, βεβαίως, αρκετά για μερικές φωτογραφίες αλλά λίγα για όσους φαίνεται ότι θα προτιμούσαν μπλακ-άουτ διαρκείας».

Ο πρύτανης ανέφερε, επιπλέον, με ειρωνικό ύφος στη δήλωσή του: «Αυτό που δεν ανέφερε το χτεσινό ρεπορτάζ είναι ότι οι εξεταζόμενοι (που έγραφαν υπό το φως των φακών των κινητών τηλεφώνων τους) ήταν βρεγμένοι από την κορυφή μέχρι τα νύχια λόγω καταιονιζόμενου νερού από την οροφή του αμφιθεάτρου και αναβλύζοντος από το δάπεδο καθόλη τη διάρκεια της εξέτασης. Επίσης, ότι μερικοί εγκατέλειψαν την εξέταση επειδή "έμειναν' από μπαταρία κινητού καθώς και ότι επιτηρητές και διδάσκοντες έσπευσαν στον παρακείμενο ναΐσκο και έφεραν κεριά που όμως δεν μπόρεσαν να ανάψουν ελλείψει σπίρτων και αναπτήρων».

Σχετικό άρθρο: Φοιτητές στο ΕΜΠ έδωσαν εξετάσεις με φακούς / ΕΙΚΟΝΕΣ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.