ΕΜΠ: Προκήρυξη νέων θέσεων Υποψηφίων Διδακτόρων της Σχολής ΗΜΜΥ για το 2022-2023

ΕΜΠ: Προκήρυξη νέων θέσεων Υποψηφίων Διδακτόρων της Σχολής ΗΜΜΥ για το 2022-2023

Η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ καλεί τους Διπλωματούχους Μηχανικούς Πολυτεχνικών Τμημάτων και τους Πτυχιούχους Α.Ε.Ι. Τμημάτων Θετικών Επιστημών που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν Μεταπτυχιακές - Διδακτορικές Σπουδές στην Επιστήμη του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών και πληρούν τις προϋποθέσεις του Ν.4485/17, αρθρ. 38 παρ.1-3, να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση από 08/07/2022 μέχρι και 02/09/2022.

Για την απόκτηση του τίτλου Διδάκτορα Μηχανικού του ΕΜΠ (για διπλωματούχους μηχανικούς Σχολών του ΕΜΠ ή ισότιμων Πολυτεχνικών Τμημάτων) ή Διδάκτορα του ΕΜΠ (για αποφοίτους Α.Ε.Ι. Τμημάτων Θετικών Επιστημών & Πολυτεχνικών Τμημάτων που δεν έχουν την ειδικότητα του Μηχανικού), απαιτούνται:


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!

(α) Παρακολούθηση μεταπτυχιακών μαθημάτων της Σχολής, και

(β) Εκπόνηση πρωτότυπου ερευνητικού έργου με δημοσίευσή του σε έγκριτα περιοδικά ή/και συνέδρια, υπό την επίβλεψη μέλους ΔΕΠ της Σχολής, το οποίο αξιολογείται από μια ενδιάμεση κρίση και από την τελική, κρίση εξέτασης της διατριβής.

Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος των διδακτορικών σπουδών είναι τα 3 έτη, ενώ η μέγιστη διάρκεια περάτωσης είναι τα 6 έτη.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά από τις 08/07/2022 έως και 02/09/2022 σύμφωνα με τις κάτωθι ενέργειες:

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr