ΕΜΠ: Μήνυμα πρόωρης υποδοχής των φοιτητών και πρωτοετών από τον Πρύτανη

Μήνυμα πρόωρης υποδοχής σε φοιτητές και νεοεισερχόμενους στο ΕΜΠ

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΕΜΠ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Από την Αίθουσα Εκδηλώσεων στο κτίριο Διοίκησης του ΕΜΠ, στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου:

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


(α) Η αίθουσα κατάμεστη από φοιτητές και καθηγητές σε ομιλίες για Μηχανική Μάθηση από διακεκριμένους αποφοίτους της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ, στις 8-1-2020.

(β) Η αίθουσα έρημη, όπως είναι από τον Μάρτιο 2020.

Από το Εργαστήριο Προσωπικών Υπολογιστών (PC-lab) της Σχολής Χημικών Μηχανικών:

(α) Το Εργαστήριο σε πρώτη ημέρα μαθημάτων των πρωτοετών.

(β) Το Εργαστήριο την περίοδο της πανδημίας

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες,

Η ασφαλής μετάβαση από (β) σε (α) – η μεγάλη πρόκληση – χρειάζεται υπευθυνότητα, αλληλεγγύη, ορθολογισμό, με πεδίο εφαρμογής τους τον αντι-Covid εμβολιασμό.

Ας στοχεύσουμε σε κανονικότητα καλύτερη από την προ Covid και ας βαδίσουμε με προσήλωση σ’ αυτόν τον στόχο, στην ίδια κατεύθυνση με τα Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Συγχαίρω τους πρωτοετείς μας και τους εύχομαι «καλό ταξίδι». Εύχομαι, επίσης, καλά αποτελέσματα σε όσους εξετάζονται στην επαναληπτική περίοδο.

Υγεία, δύναμη και αντοχή σε όλους!

Ο Πρύτανης Ανδρέας
Γ. Μπουντουβής

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών