ΕΜΠ: Πώς θα γίνει η επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου

ΕΜΠ: Πώς θα γίνει η επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: Σύμφωνα με την Πρυτανεία του Εθνικού Μετσίβιου Πολυτεχνείου, "η ρευστότητα της κατάστασης, λόγω COVID-19, δεν επιφέρει, μέχρι στιγμής, τροποποιήσεις στη διεξαγωγή των επαναληπτικών εξετάσεων. Συνεπώς, με τα τρέχοντα δεδομένα, οι εξετάσεις θα γίνουν σύμφωνα με το ανακοινωμένο πρόγραμμα κάθε Σχολής.

Παρακαλούνται όλοι – διδάσκοντες/εξεταστές, εξεταζόμενοι, επιτηρητές, λοιποί εργαζόμενοι – να τηρούν σχολαστικά τους κανόνες που αφορούν στη διεξαγωγή των εξετάσεων με φυσική παρουσία και γενικότερα στην παρουσία στους χώρους του ΕΜΠ υπό συνθήκες πανδημίας, όπως κατά την προηγούμενη εξεταστική περίοδο.  Επίσης, να παρακολουθούν συστηματικά τις ανακοινώσεις στις ιστοσελίδες των Σχολών και του Ιδρύματος για τυχόν έκτακτη ενημέρωση.


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Έχει ζητηθεί από τον ΟΑΣΑ και έχει δοθεί η διαβεβαίωση για επανεκκίνηση των δρομολογίων των λεωφορειακών γραμμών που εξυπηρετούν την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου στις 24/8 με παράλληλη πύκνωση των δρομολογίων.

Ας είναι η προστασία της υγείας το πρώτο μέλημα όλων μας για να πιάσει τόπο η πολύπλευρη προσπάθεια για αποδοτική εξεταστική αλλά και για να προχωρήσουμε προς το επόμενο ακαδημαϊκό εξάμηνο με θετικές ρεαλιστικές προσδοκίες".

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr