Δώδεκα Υποτροφίες σε φοιτητές της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ [2014]

Ανακοινώνεται από τη Πρυτανεία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ότι από το Κληροδότημα της Παναγιώτας Χας Νικολάου Αλτηγού Χορηγούνται «ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΠΕΡΓΗ» σε οικονομικά αδύνατους φοιτητές της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ.

Ποιο συγκεκριμένα:

Το ποσό της υποτροφίας ανέρχεται στα 2.000€ (μεικτά) ανά δικαιούχο, ενώ θα δοθεί κατά σειρά επιτυχίας στην επίδοση εισαγωγής. Οι δικαιούχοι ανέρχονται σε 12.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Google News! Πατήστε εδώ.


Αιτήσεις

  • Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας γονέων, οικονομικού έτους 2013
  • Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας προσωπικό, οικονομικού έτους 2013 εάν υπάρχει ή εφόσον δεν υπάρχει Υ.Δ. Νόμου 1599/86 του υποψηφίου ότι «δεν έχω προσωπικά εισοδήματα και δεν κάνω δήλωση εισοδήματος στην εφορία»
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  • Πιστοποιητικά σπουδών αδελφών (εφόσον υπάρχουν) από ΑΕΙ ή ΤΕΙ, για το τρέχον ακαδ. έτος, στο οποίο να αναφέρεται η ημερομηνία πρώτης εγγραφής και ο τρόπος εγγραφής
  • Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 ότι δεν λαμβάνει άλλη υποτροφία εκτός από το ΙΚΥ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει έως και τις 15 Ιανουαρίου 2015 να περάσουν από το: ΤΜΗΜΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, Δ/ΝΣΗ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΕΜΠ, ΘΩΜΑΪΔΕΙΟ ΚΤΙΡΙΟ, ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 9,ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ Τηλ. 210 772 1330 & 210 772 1927.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr