ΕΜΠ: Χορήγηση ετήσιου βραβείου Αριστείας στη Ρομποτική και Αυτοματισμό σε μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές

ΕΜΠ: Χορήγηση ετήσιου βραβείου Αριστείας στη Ρομποτική και Αυτοματισμό σε μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: Χορήγηση ετήσιου βραβείου Αριστείας στη Ρομποτική και Αυτοματισμό Κων/νος Μαυροειδής έτους 2020 της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ.

Σε δύο μεταπτυχιακούς ή διδακτορικούς σπουδαστές του Τομέα Μηχ. Κατασκευών & Αυτομάτου Ελέγχου της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για τη συμμετοχή τους με παρουσίαση εργασίας σε έγκριτα Συνέδρια Ρομποτικής παγκοσμίου εμβέλειας π.χ. IEEE/ICRA, IROS, RSS, IEEE/CIS-RAM, IFToMM/Romansy.


Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι Μεταπτυχιακοί ή Διδακτορικοί σπουδαστές στον Τομέα Μηχ. Κατασκευών & Αυτομάτου Ελέγχου της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβληθούν από  2.3.2020 έως  2.4.2020 και ώρες 8:00 έως 15:00, στη Γραμματεία της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και θα συνοδεύονται από: 

α) την εργασία που έγινε δεκτή σε έγκριτο σχετικά Διεθνές Συνέδριο και

β) την επιστολής αποδοχής.

Οι προς βράβευση θα επιλεγούν μέχρι την  3η.4.2020 από ειδική επιτροπή καθηγητών της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π., με απόλυτη εξειδίκευση και διεθνή καταξίωση και αναγνώριση στις περιοχές του Αυτομάτου Ελέγχου και της Ρομποτικής.

Το βραβείο θα συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 2.500 USD για κάθε έναν από τους δύο προς βράβευση υποψηφίων και θα απονέμεται με την κατάθεση στη Γραμματεία της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών των αντιγράφων: (α) εγγραφής στο συνέδριο, (β) προγράμματος ταξιδίου (itinerary), και (γ) της οριστικής μορφής της δημοσίευσης όπως κατατέθηκε στο συνέδριο.

Η δημοσίευση κάθε εργασίας θα πρέπει να συνοδεύεται από εξειδικευμένη αναγνώριση/αναφορά στο βραβείο που έκανε δυνατή τη συμμετοχή στο συνέδριο: The presentation of this paper was partially made possible through a travel grant by the "C. Mavroidis Award of Excellence in Robotics and Automation" at the NTUA.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις πατήστε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr