ΕΜΠ: Ποιοι φοιτητές θα πρέπει να παραμείνουν εκτός campus για δύο εβδομάδες λόγω κορωνοϊού!

ΕΜΠ: Ποιοι φοιτητές θα πρέπει να παραμείνουν εκτός campus για δύο εβδομάδες λόγω κορωνοϊού!

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: Ανακοίνωση του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για τον κορονοϊό: Τα νεότερα δεδομένα για τη διάδοση του Κορονοϊού επιβάλλουν τήρηση αυστηρών προληπτικών μέτρων.

Σύμφωνα με τις οδηγίες από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας*, όσοι από τα μέλη της Πολυτεχνειακής κοινότητας ή επισκέπτες στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου ή στο συγκρότημα Πατησίων, ταξίδεψαν πρόσφατα και έχουν επιστρέψει πριν από λιγότερες από δύο εβδομάδες από Κίνα, Ιταλία, Ιράν, Νότια Κορέα, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, ή άλλες χώρες με επιβεβαιωμένα κρούσματα του Κορονοϊού θα πρέπει να παραμείνουν εκτός campus για δύο εβδομάδες.


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Όπως αναφέρει ο ΕΟΔΥ, οποιοσδήποτε έχει επιστρέψει από το εξωτερικό και ειδικότερα από χώρα που έχει επιβεβαιωμένα κρούσματα του Κορονοϊού και έχει εμφανίσει ανησυχητικά σημάδια, όπως πυρετό, βήχα ή προβλήματα του αναπνευστικού συστήματος, πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με γιατρό.

*ΕΟΔΥ, 24 ώρες το 24ωρο κέντρο επιχειρήσεων ΕΟΔΥ τηλ. 2105212054

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr