Στις 10/12 ο μεγάλος τελικός του 4ου Φοιτητικού Τουρνουά Σκάκι ΕΜΠ

ΕΜΠ: Στις 10/12 ο μεγάλος τελικός του 4ου Φοιτητικού Τουρνουά Σκάκι

Το 4ο Τουρνουά Σκάκι ΕΜΠ που αποτελεί πλέον θεσμό για την πολυτεχνειακή κοινότητα, επέστρεψε και αναζητεί τον πρωταθλητή του στο σκάκι! Ελάτε να παρακολουθήσετε από κοντά τις δυνατές παρτίδες ανάμεσα στους δύο κορυφαίους παίκτες!

Οι φιναλίστ, Γρηγόρης Δρακουλάκος (std 2202 elo) και Γιώργος Μπελιώτης (std 2171 elo) θα αναμετρηθούν σε δύο αγώνες rapid (15’ / 15”). Σε περίπτωση ισοπαλίας θα παίξουν δύο αγώνες blitz (5’ / 3”) και αν πάλι δεν υπάρξει νικητής, έναν αγώνα Armageddon (5’ για τον Λευκό, 4’ για τον Μαύρο) όπου η ισοπαλία ισοδυναμεί με νίκη για τον Μαύρο.  

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Ο Μεγάλος Τελικός θα είναι ανοιχτός προς το κοινό και θα γίνει την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019, 15:15-18:45 στο Αμφιθέατρο 1 της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Θα υπάρχει αναπαράσταση της παρτίδας μέσω προβολέα και live διαδικτυακή μετάδοση.

Το τουρνουά διοργανώνεται από τη Σκακιστική Ομάδα ΕΜΠ Le Roi και σε συνεργασία με τη Σχολή ΗΜΜΥ ΕΜΠ για τη διοργάνωση του Μεγάλου Τελικού.

Σας περιμένουμε εκεί!

Περισσότερες πληροφορίες:
Εκδήλωση στο Facebook: https://www.facebook.com/events/444513659806206/

Πρόσβαση: 242 (στάση Θυρωρείο), 140 (στάση Πολυτεχνειούπολη), 230/608 προς Ζωγράφου (στάση 8η Ζωγράφου).

Tα «Φοιτητικά Νέα» Αποκλειστικός Χορηγός Επικοινωνίας του 4ου Τουρνουά Σκάκι ΕΜΠ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών