ΕΜΠ: Εθελοντές φοιτητές για το Πανελλήνιο Συνέδριο Moodlemoot

ΕΜΠ: Εθελοντές φοιτητές για το Πανελλήνιο Συνέδριο Moodlemoot 

H Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Moodlemoot 2018 σας προσκαλεί να συμμετάσχετε ως εθελόντριες και εθελοντές στο συνέδριο που θα διεξαχθεί στις Αίθουσες Πολυμέσων, Κεντρική Βιβλιοθήκη ΕΜΠ Ζωγράφου στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2018.

Το Moodle είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα και η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης (Virtual learning environment-VLE), που χρησιμοποιείται σήμερα από περισσότερους από 120 εκατομμύρια χρήστες.


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να προωθήσει το γόνιμο και δημιουργικό διάλογο για τη χρήση του Moodle, να αναδείξει καλές πρακτικές χρήσης του στην Ελλάδα, καθώς και να παρουσιαστούν καινοτόμες χρήσεις λειτουργιών του Moodle στην Ελλάδα και διεθνώς.

Ως εθελοντές θα χρειαστεί να αναλάβετε οργανωτικά καθήκοντα, όπως προετοιμασία συνεδριακού υλικού, γραμματειακή υποστήριξη, έλεγχος καιπροετοιμασία τεχνικού εξοπλισμού, παροχή πληροφοριών στους συνέδρους, άμεση διαχείριση εκτάκτων περιστατικών, κ.λπ.

Παράλληλα, θα κερδίσετε πολύτιμη εμπειρία, καθώς θα σας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσετε τον τρόπο οργάνωσης ενός συνεδρίου αλλά και να παρακολουθησετε το επιστημονικό πρόγραμμα, ομιλίες και εργαστήρια που σας ενδιαφέρουν. Επιπλέον, θα παραλάβετε πιστοποιητικό συμμετοχής στη διοργάνωση του συνεδρίου.

Για τη συμμετοχή σας στην ομάδα εθελοντών του συνεδρίου, κρίνεται απαραίτητο να είστε, όσο το δυνατό περισσότερο, διαθέσιμοι/ες κατά τη χρονική περίοδο 29 και 30 Νοεμβρίου 2018, ώστε να υποστηριχθεί οργανωτικά το συνέδριο.

Επίσης, αφού επιλεγείτε για την εθελοντική ομάδα του συνεδρίου, θα πρέπει να είστε από νωρίς στο χώρο του συνεδριου στις 29/11 για την αποτελεσματική οργάνωση της ομάδας.

Για να συμμετάσχετε στην ομάδα εθελοντών υποστήριξης του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Moodlemoot 2018 συμπληρώστε την φόρμα στο έως τις 27/11/2018.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr