Απόφοιτος του ΕΜΠ σχεδίασε το καινοτόμο drone «Τιτάνας» και ζητά την στήριξη σας!

Απόφοιτος του ΕΜΠ σχεδίασε το καινοτόμο drone «Τιτάνας» και ζητά την στήριξη σας!

Ο Κωνσταντίνος Δαλάκας, απόφοιτος της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ και πρώην αρχηγός της ομάδας αεροναυπηγικής Hermes II της Euroavia NTUA, επιλέχθηκε σαν ένας από τους εκπροσώπους της Generation N της Nissan!

Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Θέλεις να στηρίξεις έναν απόφοιτο της Σχολής μας με την ψήφο σου και να μπεις στην κλήρωση για ένα ταξίδι στο Παρίσι στο κέντρο καινοτομίας της Nissan;


Έχεις απλά να επισκεφτείς τον σύνδεσμο πατώντας εδώ και να επιλέξεις «ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ»!

Στο Video της συμμετοχής του θα δείτε πλάνα από το αεροσκάφος Hermes II που σχεδίασε η ομάδα της Euroavia το 2013 και συμμετείχε στο παγκόσμιο φοιτητικό διαγωνισμό Air Cargo Challenge.

BIΟ: Ο Κωνσταντίνος Δαλάκας, σχεδίασε το 2016 ένα καινοτόμο drone μεταφοράς βοήθειας, το DM‐II Titan που μπορεί να απογειώνεται και να προσγειώνεται κάθετα σαν ελικόπτερο αλλά στη συνέχεια να πετά σαν αεροσκάφος και διακρίθηκε στο διεθνές Cargo Drone Challenge της AIRBUS. Έλαβε την πρώτη θέση με την υψηλότερη βαθμολογία του κοινού, αλλά και 6η θέση της συνολικής κατάταξης μεταξύ 429 συμμετοχών από όλο τον κόσμο, κάτι που κάνει τον Κωνσταντίνο έναν ακόμα άξιο εκπρόσωπο της Generation N!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ πατώντας εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr