Επίθεση στα γραφεία της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πολυτεχνείο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Επίθεση στα γραφεία της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πολυτεχνείο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

H επίθεση όπως καταγγέλλει η φοιτητική παράταξη στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr έγινε χθες Παρασκευή 23/3 στα γραφεία της παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. 

Άγνωστοι φορώντας κουκούλες επιτέθηκαν στα γραφεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικών Μηχανικών Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και τα έκαναν γυαλιά καρφιά.

Η ανακοίνωση που απέστειλε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr έχει ως εξής:

«Χθες, έγινε μία πρωτοφανής επίθεση στα γραφεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ. Άγνωστοι φορώντας κουκούλες επιτέθηκαν στα γραφεία της παράταξης στο Πολυτεχνείο και κατέστρεψαν τα πάντα. Οι δειλοί αυτοί εγκληματίες, που το μόνο που τους έχει απομείνει είναι η βία, μπορεί να έκαναν υλικές ζημίες αλλά το μόνο που κατάφεραν είναι να συσπειρώσουν ακόμη περισσότερο μία από τις μεγαλύτερες οργανώσεις στη χώρα. 

Ξέρουμε ότι τους ενοχλεί που θέλουμε να καταργήσουμε το άσυλο και να πέσουν επιτέλους οι μάσκες και οι κουκούλες. Ξέρουμε ότι τους ενοχλεί που ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, μόνο και μόνο επειδή κάποιοι δεν μπορούν να σταθούν στο δημόσιο διάλογο και βγαίνουν απ’τις κρυψώνες τους μόνο για να εκφοβίσουν. 

Στο τέλος όμως, και αυτό είναι ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, θα κερδίσει η δημοκρατία και αυτοί που τη φοβούνται θα μείνουν στο σκοτάδι, εκεί που ανήκαν εξ αρχής.»

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.