Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδoς συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Executive MBA, για λίγες ακόμα ημέρες.
Πρόκειται για ένα υψηλής ποιότητας μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο οποίο διδάσκουν διακεκριμένοι καθηγητές από κορυφαίες Business Schools της Ελλάδας, της Ευρώπης και της Αμερικής. Απευθύνεται κυρίως σε στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και τραπεζών, ελεύθερους επαγγελματίες, δικηγόρους από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Τα μαθήματα διεξάγονται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα.


Η διάρκεια φοίτησης είναι δύο έτη και τα μαθήματα διεξάγονται σε τρεις ημέρες κάθε μήνα (Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή).


Τα στελέχη, που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, θα πρέπει να κατέχουν πτυχίο από αναγνωρισμένο ίδρυμα, είτε ελληνικό δημόσιο είτε του εξωτερικού και εργασιακή προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 ετών. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά την αγγλική γλώσσα και να κατέχουν σχετικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας.
Τα μαθήματα του επόμενου κύκλου ξεκινούν στις 31 Ιανουαρίου του 2014 και οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τη συμπλήρωση των προσφερόμενων θέσεων.
Ενημερωτική παρουσίαση


Την προσεχή Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, διοργανώνεται ενημερωτική παρουσίαση στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Πανεπιστημίου στη Θέρμη, στις 5 το απόγευμα. Η ενημέρωση θα καλύψει διεξοδικά τα μεταπτυχιακά προγράμματα καθώς και τις επαγγελματικές προοπτικές που αυτά παρέχουν στους απόφοιτούς τους. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα προσωπικής ενημέρωσης από το ακαδημαϊκό και το διοικητικό προσωπικό του ιδρύματος, ώστε να λάβουν απαντήσεις σε όλα τους τα ερωτήματα σχετικά με τις μεταπτυχιακές σπουδές αλλά και το πρόγραμμα υποτροφιών του Διεθνούς Πανεπιστημίου. Δηλώσεις συμμετοχής στην ενημερωτική παρουσίαση στο www.ihu.edu.gr.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr