Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα μάθημα του μεταπτυχιακού προγράμματος Executive MBA και να ενημερωθούν σχετικά με το πρόγραμμα. Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013, στις 5 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί μία σύντομη ενημερωτική παρουσίαση και στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν για μία ώρα σε τάξη του Executive MBA. Θα έρθουν σε επαφή με τους φοιτητές, το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου λαμβάνοντας απαντήσεις σε όλα τους
τα ερωτήματα.


Το Executive MBA είναι ένα υψηλής ποιότητας μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο οποίο διδάσκουν διακεκριμένοι καθηγητές από κορυφαίες Business Schools και Πανεπιστήμια της Ελλάδος, άλλων χωρών της Ευρώπης και της Αμερικής. Οι συμμετέχοντες φοιτητές είναι κυρίως στελέχη επιχειρήσεων, τραπεζών και οργανισμών, ελεύθεροι επαγγελματίες και δικηγόροι από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, με το ποσοστό των φοιτητών από το εξωτερικό να πλησιάζει το 40%.


Η διάρκεια των σπουδών είναι διετής και τα μαθήματα διεξάγονται μία φορά το μήνα σε 16 τριήμερα, Παρασκευή έως Κυριακή. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η κατ’ ελάχιστον τριετής προϋπηρεσία, η κατοχή πτυχίου ΑΕΙ ή ΤΕΙ και η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.


Ο επόμενος κύκλος του Executive MBA ξεκινάει στις 31 Ιανουαρίου 2014 και αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι την συμπλήρωση των προσφερομένων θέσεων.
Δηλώσεις συμμετοχής στο www.ihu.edu.gr ή στο τηλέφωνο 2310807528 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr